ajaj!

go´kväll

vann matchen med 3-2, dock spelade vi en väldigt dålig  fotboll. det var tjong bollar hela tiden från båda lagen. rikigt tråkigt. men vi hade övertaget stora delar av matchen. dom fick en straff i början eftersom dom spelar i div4.  jag kunde kvitera efter 10min spel kanske. kändes skönt att sätta dit en. men var som sagt ingen höjdar match. 20 min in i andra halvlek smäller det till i foten på mig, så nu sitter jag här och kan inte stödja på den. och rikigt ont gör det. men det hindrar inte mig för imorgon!

nu väntar sängen.

Onsdag

godmorgon!

sovmorgon idag,  börjar kl 10. åker med mamma in strax efter 9 skulle jag tro. slutar tidigt idag också, skönt.  ikväll är det dm-match mot lillån som gäller. hoppas på en vinst där. men annars så händer det inte speciellt mycket. imorgon är det valborg och vi ska först till joanna och grilla med lite folk sen vidare mot folkan. hoppas på en bra dag/kväll iaf. allt kan bara bli bättre än nu? eller är det inte så.

hejhej.

Bilder

några bilder sen i fredags.









YEEEES !

det vart vinst för oss med 3-2 :) hur skönt som helst..
nu ska jag sova.

godnatt :D

Seriepremiär!


snart dags att ta sig upp till stråssa för att kika när grabbarna har sin seriepremiär.
sen är det bara hem och packa ihop mina fotbollgrejer för att ta sig till kif-arena i örebro och spela våran seriepremiär mot latorp! tagga för fan..

hejhej =)

Coca Cola Cup


trött, det är vad jag är. sovit en stund sen jag kom hem från skolan. vart baguett & glass vid 37an på lunchen och kan säga att det smaka riktigt bra. nu sitter jag och väntar på att maten mamma håller på med ska bli klar. potatis & pannbiff. sen är det bara att ta sig in till linde och till träningen. coca cola cup? hallå tjejer, är det bara jag som inte fattar vad ni menar med det? det visar väl sig i varje fall när jag kommer till träningen. kanske bjuds på cola?

imorgon ska jag tydligen göra nationellt prov i engelska a igen, HJÄLP är min ändra kommentar på det.
jag kan inte engelska, eller kan och kan. det är helt två olika saker att stitta i skolan och läsa ur en bok för att lära sig än att tex vara utomlands och prata engelska med någon där, för mig är det iaf bra mycket lättre att prata och förstå engelska när jag är utomlands, så lärana kan vi ta med oss till någon land där vi kan prata engelska. jag tror att vi skulle lära oss mer då!

utgång på klaras imorgon, förfesthos linus!


kan ingenting gå min väg snart, jag orkar snart inte bara gå runt och vänta vänta & vänta för att få reda på ett svar, eller svaret just nu vet jag väl redan. men kan det komma en vändning? jag vill och jag vill hoppas. men mitt hopp är inte så stort. snälla du, du vet att det är du som får mig på bra humör och det är dig jag blir glad av att träffa. ingen annan. inte på samma sätt iallafall. jag ger mig inte i första taget och det har du nog förstått.



ha en bra kväll :)

Match Dag

Godmorgon!


sovmorgon imorse, skönt. klockan ringde 8 och jag är redan klar :O jag ör snabb av mig tror jag nog. eler jag har inte ätt frukost än, ska snart gå ner och göra det. börjar skolan kl 10 med samhällskunskap. vet inte rikigt när vi slutar med tror det är runt två. blir kvar i stan måste fixa målvakts handskar och tänkte titta runt lite om det finns någon att köpa för mitt presentkort jag fick när jag fyllde. sen åker jag med pappa hemåt och hämta mina fotbollsgrejor och sen är det dags för seriepreimär i örebro med gsbk! hoppas att det går bra. jag & jennie står varsin halvlek. det blir nog bra.
hur det gick i matchen kanske det kommer uppdatering ikväll.


I can´t take my eyes off of you!


ha en bra dag!

Tisdag

hallåhallå!

så trött som jag var igår har jag nog inte varit på rikigt länge, fotbollgymnasie på morgonen kl 7, sov inte många timmar på natten, så fick en ruggig migrän, så jag och maria gick till hennes brors längenhet och skulle titta på någon film men efter två min så låg jag där i soffan och snarka sa hon. sov gjorde jag men om jag snarka vet jag inte om jag vill tro på. hon väckte mig så jag skulle hinna med bussen hem. träning & möte var det igår kväll också, vi kan nog kalla det krismöte. träningen var extra rolig då vi var många! fortsätt så här nu tjejer. kul att vara på gräs nu!

hemma idag, haft migrän idag igen! tror det är för jag har så ont i axlarna så det spänner upp i huvudet. måste försöka fixa till det iaf. kikat lite på film när jag vakna och sen när mathias kom hem så gjorde vi våfflor och käka. ikväll blir det träning med gsbk (på gräs i stråssa) är dock möte där också innan träningen, men vad det ska handla om det har jag ingenaning om. pappa som ska ha det iaf.

SERIEPREMIÄR IMORGON (gsbk)



 mina skor!

Söndag

gókväll!


då var sista dagen på lovet slut och dags att gå till skolan imorgon, vilket jag är helt otaggad på! har varit ett toppen lov, var som sagt i sälen från sön-fre, kanonkul. och jag kan bara säga att jag å emelie var bäst inne i snögubbeborg. eller? fyllde år igår, fick mig äntligen en dator. så nu kanske de blir mer uppdatering (?) om vi har tur. idag var vi in till örebro och köpte nya fotbollsskor, serien drar ju igång nu i vecka, så man lär ju vara förberädd, det vart iaf ett par adidas predator (stavning?) tredje året irad det blir sånna dojjor. men jag gillar dom. seriepremiär för GSBK på onsdag och IFK på söndag. TAGGA! blir nog utgång i örebro på fredag oxå :D kanonkul! förfest hos min "lilla" fyrbyting linus. eller lilla och lilla han är 17dagar äldre än mig vafan. nej, nu är det väl ändå snart sängen som ropar!

hejhej!




Jag & Emelie i snögubbeborg =)

18 April !

Idag fyller jag 18 =)







Sol

Har nog åkt klart för den här gången, gör ont i knät när jag åker. så nu lånade jag ut mitt liftkort! själv sitter jag utanför stugorna i solen, och det är riktigt varmt måste jag säga. varför måste det fina vädret kommer när vi ska åka hem? för hemåt blir det framåt kvällen.

Sälen

go´kväll


nu sitter jag här i sälen igen. kom hit i söndags men fick igång mobila bredbandet idag! fast vad ska man med en dator till när man är på semester? men jag kunde inte slita mig från att sätta mig här. vädret är ju inte kalas bra, men de får vara helt okej, det är inte kallt, blåser inte men det är molnigt och solen vill minsann inte titta fram för oss. hoppas på det imorgon då! idag har jag åkt både snowboard & skidor, mest för att emelie vill ha med mig när hon skulle åka snowboard (hennes andra gång på bräda) så jag blev med och åka med henne! fick tillslut upp henne i en annan backe än barnbacken, men de gick ju bra för henne. kvällen har varit lugn, iaf för mig, mamma & josse. vi kom nyss tbx till våran stuga efter ett besök inne hos familjen nilsson. pappa håller väl hus där alla andra gubbar är, säkert i stuga 736 (?)


ha det bra där hemma!


Påsk!

gokväll.

varit kanon väder hela dagen, legat ute på altanen och haft det gott. städat rummet hann jag med imellanåt. sen låg jag där ute igen. kusinerna var här ett tag och åt påskmat, annars har det inte hänt speciellt mycket under dagen. nästan packat klart nu tills imorgon när vi drar till sälen med ett helt gäng med folk. burkar vara kul.




bror mathias kom ut ett tag.

tack för mig

nu ska jag nog strax ta och krypa ner i min ensamhet i sängen. lite sällskap hade ju inte varit fel alls.
men nu är det ju som det är och det får man stå ut med. kommer väl förhoppningsvis en vänding någon gång snart hoppas jag? imorgon ska jag inte göra nå annat än att städa på rummet och packa till sälen.

var förresten väldigt rolig att träna igen, och stå i mål är väldigt roligt faktiskit :)
grabbarna förlorade matchen, fast hann bara kika sista 5minuterna. synd.


ha en bra kväll och tack för mig!



Lång-Fredag

godmorgon!


uppe halv åtta när man äntligen ska få sova lite? men vad gör man inte för att få åka iväg att träna lite fotboll under förmiddagen? när man inte har tränat på lite mer än en vecka så är suget enormt att träna igen, även om jag fortfarande är lite förlyld så har det mesta gett sig, så jag provar att knyta på mig skorna och vara med idag.

igår var sista dagen på praktiken, och dagen gick fort. fick påskmat & must till lunch. glass, banan & strössel till mellis. var rikigt gott det. sen var klockan tjugo i tre och jag fick sluta för att ta bussen till linde och åka med mamma till örebro (ica maxi & marieberg) men när väl bussen kom ringde mamma och sa att hon var tvungen att åka hem först, då kom tjuriga Johanna fram! fick gå hem, la mig i sängen och vänta tills mamma skulle komma hem, när hon väl kom hem satte vi oss i bilen och åkte, men helt plötslig bara small det till i huvudet på mig och jag fick världens migrän, så det var bara att låna nyckeln till mormor&morfar (som är i sälen) och lägga mig där medans mamma fortsatte fört till frövi för att lämna av bröderna på träning och sen vidare till örebro. utan mig.


nu ska jag packa ihop träningsgrejerna och käka frulle innan det bär av till lindesberg och träna!
grabbarna spelar match idag, så lycka till grabbar!


ha en bra dag!




Trötter!

gomorron.


har sovit allt annan än bra i natt. är hur förkyld som helst och det är inte det minsta kul. men ska ta mig till praktiken iaf, är ändå näst sista dagen idag. så jag biter ihop. blir dock ingen träning för mig ikväll. för nu ska ja minsann bli kvitt denna jädra förkylning som hållit i sig ett tag. annars ser vi bara framemot till på söndag! då är det sälen som gäller. toppen!
 

Idag fyller världens bästa Joanna 18, ha en toppen dag vännen ♥

    
Joanna & Jag!

Tisdag

gokväll!


himla dålig uppdatering på senaste tiden, när datorn har varit ledig har jag haft annat för mig. helgen har varit helt okej iaf. var i örebro hos linus ett tag på förfest i fredags innan alla andra drog ut på krogen (själv får man vänta 11 dagar till) i lördags var vi i vedevåg och käka tacos hos Helen, Johan, Ida & Filip, kom väl hem därifrån runt elva, då kröp jag ner direkt i sängen, runt en halv 3 hade jag nog minsann telefon terror i mobilen, den ringde verkligen hela tiden. men det gjorde inte mig så mycket. vid en strax före fyra på natten fick vi besök. trevliiigt. i söndags vakna vi vid en halv elva, dom åkte hem å vi åkte till frövi (jag körde) och lämna bröderna på match, körde tbx till vedevåg å lämna av mig & josefine hos mormor å morfar och mamma åkte tbx till frövi. skott träning hade vi sen i linde med Eija.  igår var jag hemma, men tog mig in till linde och körde med körskolan. sen bar det av hemåt och åt massa tårta, mamma fyllde. idag har jag varit på praktiken hela dagen. snart är det lov och vi åker till sälen!

ha de bra, heej!


efterlängtad helg!

hallå där!

äntligen har vi fått helg. ska bli hur skönt som helst att få sova hur länge man vill utan att tänka på att man behöver gå upp. jag är iaf helt slut efter den här veckan på praktiken nu är det bara nästa vecka kvar sen är den slut och vi får ett efterlängtat lov. då bär det av till sälen med en hel hög med folk och så passar jag på att fylla 18! hur bra som helst. kvällen idag iaf kommer att spenderas i örebro med mina kära vänner, då linus fyllde 18 i onsdags. han har dock endast förfest men vi tänkte dra dit och umgås och så ett tag iaf. vart kvällen slutar för oss som inte är åldern inne än är oklart. men vi ska nog se till att vi kommer på något!

ha en bra kväll.


Rast

Är på praktiken, men har rast så jag är ute och går lite, men ska väl snart börja ta mig tillbaka, där alla redan är ute. Slutar som vanligt vid halv 4, då ska jag ta mig hemåt och se om jag här någon skjus till träningen ikväll. Hejdå!

  • RSS 2.0