Matchdag


ska kila iväg till bussen om ett litet tag, men idag är jag väldigt trött. kunde inte somna inatt. menmen, säger ju bara tur för er som har sovmorgon, men nej, det får minsann inte jag ha! typiskt. slutar vid fyra, sen är det bara hem och packa ihop fotbollsgrejerna för att åka ner till vallen och spela match med F15/18 mot östansjö. blir det vinst? jag hoppas på det.

det är inte lätt när det är svårt.


PUSS!

Måndag


sitter i skolan, men börjar inte förns 10.15, fick reda på när vi kom hit att vi hadr kunnat haft sovmorgon. typiskt. om en timma typ kommer mamma och hämta mig för ska in till örebro och tandläkaren.

helgen har varit kul =) kan nog komma en uppdatering om den ikväll om jag orkar.

hörsdåhej.

Äntligen Fredag!


första veckan är snart gjord på mitt sista skolår! ser framemot att det blir helg nu. inte behöva gå upp tidigt.
har inte varit hemma nästan nånting under den här veckan. slutat skolan vid fyra, å haft matcher eller dömt varje dag. sen skolan börja i tisdags så har vi haft match mot glanshammar med ifk, match mot ösk med gsbks f15/18 och igår så var jag nere på råssvallen och dömde f12 gsbk-hällefors. så känns skönt att det kommer en helg där jag inte behöver göra nått. visserligen ska jag kika en match. men mycket mer än så är det inte.

ska fixa det sista nu innan Therese & Joanna kommer förbi och hämtar oss :)

Då var det dags!


jag är färdig, nu väntar vi på att Therese & Joanna ska komma förbi och hämta upp oss, för att åka vidare mot skolan. men som sagt, jag hade hellre legat kvar i sängen och sovit. för trött det är jag vill ja lova.

ha en bra dag.

sista dagen gjord!


sista dagen på mitt sista sommar lov är nu över. och jag har inte lust att gå till skolan imrn.

aha, åh styngen som dom skulle ta bort idag sitter fortfarande kvar i munnen. inflamation har man tydligen fått där dom sitter, så nu ska man käka pencilin i 10 dagar. kul! jag tror knappast det. så nu blir det en lugn helg igen.  åh att spela match gick inte speciellt bra för mig heller, efter en kvart gav jag upp, när jag inte ens kunde/vågade gå in i närkamp för att vara rädd att få en smäll över munnen så tyckte jag inte att det var någon ide att vara kvar ute på planen länge. vi vann iaf med 3-1 efter att ha legat under med 1-0 i halvtid. bra kämpat tjejer.

jag sitter nu och funderar om det är dags att sova nu?

jag säger iaf godnatt.

  blir ingen match för mig med IFK mot glanshammar imrn heller. "/

sista sommarlovsdagen

 och den har precis börjat. jag har gärna lov ett par månader till!

sen jag skrev sist har jag hunnit med att vara vid tandläkaren i örebro, ryckt ut en tand (tagit bort roten som inte längre satt fast med resten av tanden) , sytt, och sättit tillbaka tanden (inte roten)  typ limmat fast den med tänderna brevid så den inte så åka ut. och så ska jag gå nu i 3-4 månder, innan dom sätter dit en annan tand. allt detta efter en lite sparkcykel olycka för kanske 8 år sen. så nu har jag gått och haft ont i käften i snart en vecka. inte kunnat ätit ordenligen för det har gjort ont. men hoppas det kommer kännas bättre när dom tar bort styngen imorgon, eller ja, senare idag.
 
vi har oxå varit 3 vänder till degerfors undet veckan, dit bröderna ska flytta och gå i skola. varit på ikea hela helgen känns det som, det tar tydligen sin lilla tid att gå genom där när man ska ha så mkt till en längenhet.

tittat på fotboll har jag gjort under veckan oxå, först våran match i onsdags som jag inte fick vara med på pga av jag skulle ta det lugn nån dag efter tandläkar besöket, men tur dom vann ändå. killarna har även spelat två matcher, lördag&söndag. en vist och en förlust.

imorgon hoppas jag även kunna spela lite igen. hemma match med gsbk mot lillån!

och nu ska jag krypa ner under täcket åh sova!

en sak måste jag oxå säga! det är lite galet och stört!

GODNATT! =)


det gör lite ont


 fy rackarns vad ont i ben & knän jag har efter dages match. vart dock förlust med 3-1. jag gjorde vårt mål. planen vi spelade på var rikigt hård. kanske därför jag har ont?

annars idag har vi varit iväg och badat vid emelie & saras "sommarstuga". efter mycket om och men så kom jag tillslut i vattnet. och efter ett tag vart det faktiskt ganska skönt.

nu ska jag strax sova =)

nattii!


snart dags att sova. måste nog börja lära mig att lägga mig i tid nu när skolan snart börjar. usch. men väldigt skönt att veta att det är sista året nu.

idag har solen varit framme, iaf hela förmiddan, så jag gick upp tidigt för att gå ut å lägga mig vid poolen, vilket var rikigt skönt. fick ont i huve sen så var bara och gå in å lägga sig ett par timmar igen. skönt det oxå.. nu på kvällen var vi ner och fick mat hos farmor & farfar. lax och potatis vart det och de var rikigt gott.

åh nu ska jag väl snart sova.



godnatt =)

  • RSS 2.0