Ny vecka!


ett tag sen jag skrev.. igen..

men nu har vi iaf varit i göteborg, var där torsdag-fredag förra veckan. vart liseberg & massa shopping =) ett par kul dagar vart det iaf. i lördags vart det en dag på sjön i våran båt. innan det var dags att ta sig hemåt och duscha innan vi åkte vidare till Joanna för förfest.. vi är som sagt bra på att grilla. eller? haha. kanske inte samtidigt som alla står och sminkar sig, så är det lätt att man glömmer bort köttet på grillen och pommesen i ungnen. lätt hänt. men gick att äta iaf.
mamma kom å körde in oss till Linde, fört gick vi upp till marias brors lägenhet, där vi skulle sova och lämna av våra grejor, vart kvar där lite över en timme innan vi vid elva tog oss mot hotellet och parkfesten, där kvällen vart rikigt kul.

vid halv ett kommer maria och hämtar oss, då är det dags att åka in till Linde för teroi kurs, nu hoppas vi att körkortet kommer snart! ikväll ska vi ha vår avslutning, cykla från linde och hem till oss för att bada i poolen, men jag har somsagt ingen cykel. så vet inte hur det blir =P


hejhej!

Jävligt Skönt!


det är vad det är! spelat match mot KIF Örebro i div 4 idag, låg under med 2-0 i halvtid och vi vände och vann matchen med 3-2, GÖTT!  å rikigt jävla arg vart jag, dom var verkligen helt blåsta. vi fick höra det både det ena och det andra om oss, ena stunden var vi tjocka & fula andra var vi idioter åh bondar och jag vet inte allt vad dom sa. men jag heller helt klart med Sara, heller bondar än att vara som dom där jävla örebro puckona. för jag kan säga att dom absolut inte hade alla chips i påsen. så, nu fick jag skriva av mig lite oxå!

annars har dagen vart toppen, först har jag och mina syskon oljat in altanen och sedan har vi bara legat i poolen och solat, så nu ser jag lite ut som en kräfta. blir solning på andra sidan imorgon skulle jag tippa :P

på torsdag morgon drar vi iväg till Göteborg! och på Lördag är det parkfesten!  =)


hejhej =)


Lev livet fullt ut


hejhej =)

jag är trött i hela kroppen.. tur att man inte behöver göra något nu. ont i ljumskarna sen matchen igår vart 3-3 ett mål & en assist för mig men det var inte okej! man får inte missa så mkt som jag har gjort som två senaste matcherna, men ljumskontet lär nog gå över snart, eller? .. om ungefär en timme ska vi gå ner till farmor & farfar och äta mat. sen ikväll är det träning, men om jag tränar det återstår och ser. och ingen sol är det ute idag och man blir på en gång lite små häning när det regnar..


hörsdåheej.

Sommarlov

hejhej!

andra dagen på lovet nu, och tro på tusan att solen tittar fram! hoppas det håller i sig bara. kanske lika bra att ta på sig bikinin på en gång å traska ut till altanen. tror nog faktiskit att jag gör det strax. annars händer det inte så speciellt mycket, förutom att jag ska spela match med F15/18 mot frövi ikväll..

midsommar på fredag, och vi tänkte bada & grilla här hos oss?
så vill ni komma så är de bara å höra av sig =)

Snart slut


fotbollsturnering idag. imorgon slutar vi.

Söndag


hejhejhallå.

för ovanlighetensskull så är det match idag, hemma på stadsskogsvallen kl 17 mot ÖSK.

helgen har inte bestått av särskilt mycket. dömde P12 igår på råssvallen å sedan drog vi vidare mot örebro för att ah en förhoppning av att kanske hinna se killarnas match, men icke sa nicke. vi skulle förstås inte hinna dit. så vi tog oss vidare mot stadium & marieberg. hem sen å kika på fotbollen, men inte den heller skulle gå våran väg. en missad straff och en misslyckad resning som resulterade i mål för danmark. och 0-1 förlusten var ett faktum. vägen till VM är lång lång nu.

sista veckan i skola nu, hur bra känns det inte? sommarlovet är mycket efterlängtat. mer än nånsin kanske? jag hoppas i vilket fall på en kanon sommar där man kan ligga ute i poolen å bara ta det lugnt. men tittar man ut nu ser det inte ljust ut. det spö regnar utanför mitt fönster. inget jag hurrar för direkt. 

Skolveckan som är kvar. 
Måndag - BF-Dagen
Tisdag - Klassens dag, (vi ska tydligen till nora)
Onsdag - Fotbollturnering
TorsdagVi slutar, 3ornas Karneval
Fredag - SOMMARLOV , in till Linde å kolla studerterna (två kusiner) sen til vedevåg å fira ena av dom tror jag?

Dam-Dm

gomorron =)

sovmorgon idag, behövde inte gå på första lektionen eftersom jag inte hde något kvar att göra! så börjar ist 12.05. kanon.
bara nästa vecka kvar, sen är det sommarlov åh det ska bli rikigt skönt.  spelat match i söndags med IFK vart 1-1 mot Nora, en bra match som vi borde ha vunnit, match igår med GSBK mot Mullhyttan vart vinst med 7-2 även 2 mål och 3 assist av mig. så jag är hel nöjd, idag väntar match igen då är det Dam-Dm hemma mot Glanshammar.

annars händer det inte mycket just nu mer än massa massa fotboll.

ha det :)

  • RSS 2.0