det närmar sig


snart så åker jag och min ena bror (mathias) med tåget till frövi där mormor&morfar hämtar upp oss, och åker vidare mot arlanda hotellby där vi ska tillbinga kvällen/natten innan vi tar flyget mot gran canaria 7.10 imorgon bitti. resten av familjen åker när pappa har jobbat klart och kommit hem, men vi orkar faktiskit inte vänat här hemma! därför åker vi om en stund.

vi får väl se om det finns tid för en dator när vi väl är nere på gran canaria.
annars är jag tillbaka om 2 veckor :)


HEJDÅ STORÅ & SVERIGE

inte långt kvar


nu är det bara 3 dagar kvar :) går till skolan sista dagen idag tills v45, imrn är det sista praktikdagen oxå.
sjuk har jag varit hela helgen och är fortfarande, förkyld som bara den. men ska försöka gå till skola idag, får se om jag orkar en hel dag. gokart var vi i grängesberg och åkte i söndags med laget som avslutning, rikigt kul, kom tvåa 91 hundradelar efter ann-louise!

hejhej :)

Ny vecka!

  om 12 dagar åker vi till Gran Canaria =) Längtar!

 
En lång och skön sovmorgon hade vi idag, börjar inte förs kl 13.15 och har massage tills 16. skön dag måste jag säga, när vi slutat så går nog jag och syster upp till gymmet och tränar lite innan mormor slutar och vi åker med henne till vedevåg, för imrn är det praktik igen! bara den här veckan och nästa jag praktiserar. sen drar vi till varmare ställe! :)

igår hade vi våran sista match för den här säsongen! och vi avsluta med en 7-1 vinst mot hoif, mål fick jag oxå göra! :)


Ha en bra dag =D

  • RSS 2.0