Nattuggla!


jag har fått väldigt svårt att gå och lägga mig i hyffsad tid nu. jag menar jag gör ju ändå inget vettigt upp. sitter här och bara kikar runt på en massa strunt och ändå går klockan ruggit fort. snart är klockan 03.00 och jag är inte ens på väg till sängen.

annars har dagen inte bestått av speciellt mycket. som vanligt. vart väckt och vart med först en sväng till linde och sen vidare till vedevåg för fika hos mormor & morfar vilket var gott. sen hem då gick jag å vila ett par timmar innan det var dags att åka ner till vallen för att träna lite fotboll. väl hemma sen så käka vi pizza.

man kanske skulle tänka på att sova nu?!


hejhej =)


Godnatt

Nu ska jag sova, jag är trött. som alltid!
kom iaf hem från Grebbestad igår.









det var några bilder !

Grebbestad



åkte hit i lördags och jag är nog kvar till senast fredag?
varit sol hela dagen idag, dock har det blåst en hel del som gjort att det bliivit lite kallt isf för att varit typ kokhett.  jag hoppas på fint imorgon också men utan denna blåst, så vi kan ta båten och åka ut.

nu sitter jag och väntar på att vi ska äta jordgubbar & grädde =)

Färdig jobbat!


go´kväll =)

jobbat i två dar och jag är helt slut, inte van med att gå upp tidigt inte. men nu är vi färdiga, alla papper är sorterade och alla maskiner är tvättade! kanske inte låter som ett kärvade jobb, men man blir väldigt trött i huvudet av det. imorgon får jag sova ut, igen!

i söndags vart hela familjen utom pappa iväg till marieberg. martin, mamma & jag passade på att klippa oss. behövligt. men mitt vart en aning kort, men man vänjer sig och det växer ju dessutom ut och det tar inte lika lång tid att platta som innan! dom klippte ca 1dm av mitt hår och för mig är det mycket.

antar att man ska sova nu, finns inte ett dugg att göra!



Söndag


då var friden slut i det här huset, igår kom resterande av familjen hem från danmark! och det vart genast ett jädra liv. vi som har haft det så lugnt. kanske för lugnt. vi har då inte gjort mycket mer än att legat i soffan å kollat på tv. Joanna var här en kväll/natt å höll oss sällskap ons/tors.. sen hade vi kusinvitamin här tors/lörd.. vart lite parteey i fredags, kul vart det iaf. TACK! =)

nu ska jag snart sova tror jag, ska tydligen till pappas jobb och jobba imorgon! PENGAR PENGAR!

Fredag


vakna tidigt idag av att det spö regna ut, kunde inte somna om så jag gick ner och la mig i soffan.
igår var vi ute med båten hela dagen, vart några åk på ringen också. man blir rikigt trött när man kommit hem efter en dag på sjön. vad som händer idag visar sig, väder verkar inte bli nå bra iaf.

jag har börjar känt något igen.
värt att få fram och försöka den här gången?



  • RSS 2.0