väntan..

då var allt packat och klart, hållit på hela dagen med nått. städ och packa tar sin tid när man heter johanna :P
äntligen lagt mig i sängen. ska passa på att sova några timmar innan vi ska åka iväg till stockholm och arlanda.
planet lyfter vid 10 imorgon bitti :) ser framemot att komma bort nu :D

hörs om två veckor igen ;)
kommer faktiskt att sakna en del <3

sköt om er :) / J



nu är det nära

snart dags att sätta igång att städa och sedan packa väskan :)
för imorgon åker vi, ska bli grymt skönt att komma bort :D
två veckor med sol & bad, ja vem skulle klaga?. inte jag iaf..

Hejdå.

Godnatt.

nu är det lägg dags för mig iaf,
komma på bättre tankar, ja tack!
det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu..

Godnatt !

inte långt kvar!

idag gjorde vi inte så värst mkt i skolan heller,
fick tillbaka naturkunskapsprovet och det gick bra, skönt det :)
sen var det inte så mkt mer, syon var å pratade på en lektion.
och på svenska var ja redan klar, så lämna in arbetet och fick sluta.
jag har nog blivit blind oxå, på vägen till bussen hade jag och karin
tydligen mött bobby och mathias dom hälsa, men jag såg dom inte :O
så karin fick hälsa tbx till dom ;) man kände sig lite halv dum som mötte dom utan att se ;P
men ja skickade precis sms till emelie då ;P kanske ja skulle ha väntat med,,

på lördag åker vi :) skönt... två veckor med sol & bad, it´s great :D

Ha det :)


Plugg!

idag var vi absolut inte gjort ett dugg. kom till skolan hade metorstid i 20 min sedan lektion efter hade vi bara i säkert 30min, sen hade vi inte så mkt mer än samhällskunskapen som visa sig att vi bara skulle få en uppgift för hon skulle på möte, ingen svenska hade vi heller, kul att man får reda på sånt samma dag, annars hade ja nog stannat hemma idag. fick vänta i ca 2timmar på bussen hem också, somna på en bänk ett tag :P aja en onödig dag, och ja har varit på väldigt dåligt humör dessutom. aja.. somna när ja kom hem (som alltid)..  nu sitter ja här och pluggar som en idiot.. gjort klart två arbeten nu en uppsats i svenska och typ en till uppsats i ett annat ämne, snart ska ja börja med samhällskunskapen som vi fick idag och ska vara klar imorgon.. har ingen lust med någon, inget alls. förstår inte..
ska inte bli så lite skönt att komma iväg i två veckor :) bara tänkta på annat och ha de bra där nere i solen i två veckor :D på lördag åker vi iaf, och kommer hem den 1 november :D jaag längtar!

aja, ni får ha de så bra nu..

hejdå..

godnatt.

tröttsam dag, varit på dålig humör och liknade.
hade prov i naturkunskap idag, hoppas det gick bra.
gick och sola efter skolan. skönt. men på lördag dara vi till varmare ställe.. :)
varit på 90års kalas idag oxå. mammas farfar fyllde. gott med tårta, javisst! :)

nu ska ja sova, hejdå.

kväller.

 jahapp, ännu en dag till ända.. var öppet hus på skolan idag, så vi var tvungna att vara där, ganska värdelöst var det måste jag säga, :O stod och dela ut lappar om info på Barn & Fritids programet på Lindeskolan, sluta där kl 13.
övningskörde också hem från Linde, tog vägen genom Morskoga/Ramsberg.. gick ganska bra :) kom hem å åt och sedan vidare och hälsa på hos mormor å morfar :) Körde dit oxå, fast började i Hällabacken ;P syster min tyckte inte jag skulle köra hela vägen :O :S men gick ganska bra denna gång oxå :) alltid trevligt hos mormor å morfar :P kolla första halvleken på fotbollen hos dom oxå, sedan åkte vi hemmåt för att hinna se andra halvlek hemma, :) var faktiskt en ganska bra match =) 0-0 mot portugal.. får duga. nu sitter ja här och kollar på beck! ska väl ta å sova om ett tag :D

vaa ska ja göra? :O hjälp mej!

Hejdå!

godmorgon

jahapp, då äre snart dags att ta bussen till skolan ( på en lördag )..

ha en bra dag,
min dag är i skolan :(

fredag.

just kommit hem från en dag i skolan.. varit på studiebesök vid brandstation idag, han som visa oss runt å så vart lite generad :P han tog fram en sån här som dom gör skum med, å sa att de är sånna dom brukar ha på skumpartyn, och då fråga genast jag å elin om han inte kunde ha ett skumparty för oss, svaret vi fick var - det kan jag inte lov. och sedan vart han knallröd i ansiktet. ;) lite kul var det faktiskt.
jag är sugen på att spela fotboll måste jag säga, tråkigt nu när det inte är några träningar, man som var fullt upptagen med att träna i stort sätt varje dag för bara någon vecka sedan, sen helt plötsligt är det nästan ingenting.. tråkigt. men efter vi kommer hem från GranCanaria så sätter träningarna igång igen :) ser ja redan framemot! ja är väl nästan den ända som älskar att spela innefotboll, det är nå fruktast värt kul :)

helgen är inte som vanligt denna helg, bara ledig på söndag :O eftersom vi måste vara i skolan imrn ( på en lördag ) enbart för att det är öppethus för alla som vill komma dit och titta hur lindeskolan är. men varför just på en lördag? det kunde väl vara på en kväll under veckan ist? jag menar, hur många vill egentligen gå upp tidigt på en lördag för att åka till en skola och titta hur det är där? mhh, jag tror nog inte att det är så många iaf, men det visar väl sig det också imorgon..

ska se när min mamma kommer hem ifall vi kanske ska ut och övningsköra lite :) måste ju komma igång med det på rikigt nu, så ja klarar av att ta körkortet när jag fyller 18, som är i april, den 18 förövrigt ;P 

Take care!

Studiebesök.

vart en lugn dag idag, skönt det :) var till USÖ på studiebesök på audiologen. fick testa hörseln å prova olika hörapparater och lyssna när två stycken stod o prata om olika hörselskador. vill lova att det här var mycket bättre än att sitta inne på lektion och höra birgittas röst faktist :P bussen gick från örebro 11.15 :) då bärde det av hemmåt.. eftersom jag inte hade några mer lektioner :) rikigt skönt! väl hemma somna jag ett tag, och har nyss spelar gitarr hero med min syster, såklart vann jag stortsätt alla gåner ;) jag är typ bra.. ska åka och hälsa på mormor å morfar om en stund oxå, sen blire väl hem å sova :)

ha det bra!

Övningskört!

 dagen börja ju verkligen bra idag, eller inte.. kom försent för ja åkte med pappa ist för att åka buss till skolan, kom till skolan och fick se att jag blivit indelad i en grupp på öppethus på lördag som ja vägra vara i, så tänker byta. eller har bytt. kom på att ja glömt idrottskläderna innanför dörren hemma, vart äcklad vid maten och ja. så har väl dagen fortsatt. kom hem, somna. vakna och gick ner å märkte att mamma väntat där nere på att jag ska komma hem, men var ju redan hemma, vi skulle ut och övningsköra. vilket vi gjorde efter maten. och det gick faktiskt bra (A) körde runt i stråssa åker ju inte så mycket bilar där ;) sen körde ja vägen hem . jag är iaf nöjd. direkt när ja kom hem vart det iaf att åka ner å träna :) kul, att träna. bästa som finns kanske? :P ochja, nyss gjort en läxa där man skulle intervjua någon som arbetar, mormor ringde precis när ja skulle börja, så passa på att fråga henne :) nu ligger ja i sängen och ska väl strax sova :)

ha det bäst :)

Lördag

studiedag igår, och det vart att åka in till örebro med maria :) vilket var trevligt, :) tog ett tag innan vi hittade något att inhandla :P men till slut hitta ja en törja, och för maria vart det en del till slut :) väl hemma sen spela vi lite tvspel, sen somna vi ganska tidigt, vi var trött ska ja säga :)
idag var det match som gällde, med kopparberg mot laxå, men idag förlorade vi med 3-1 och domaren var totalt sämst, då skojar ja inte. nu sitter ja här i soffan å kollar på teve med en del av familjen :P

du är söt!


  • RSS 2.0