Nattiii!

 

då har ännu en dag gått på det här lovet då. det sista sportlovet jag kommer att ha! känns som studenten närmar sig, 11 juni! då jädrar.

även utbyggnaden börjar ta form! kanske bli klart till sommaren ändå? hummf.


sportlov


jaha, då har vi sportlov den här veckan då, halva familjen är i sälen (mamma,josefine&mathias) så vi andra är hemma just nu, eller martin är i frövi hos matte. händer iallafall inte nå. visas snart lite fotboll på teven här hemma, då barcelona spelar mot sturtgat (stavning) i CL.

hejdåå.

äntligen helg


då var det fredag igen..
var meningen att vi skulle åka till sälen idag, men vart inte så pga utav vädret var som de var. visar sig vilken dag vi åker upp nu då. men jag pallar inte vara där i 1vecka i en trång husvang. nejtack, inget för mig.
nu ikväll vart det kina mat från wok house.

snäällla, kan det sluta snö och kan våren/sommaren komma fort.

pusss

16 Februari


tisdag kväll, ligger i soffan och inte gör ett dugg och här har jag legat nästan hela dagen. som vissa vet så händer det ju ibland att jag är väldigt lat, en sån dag idag kanske.

imorgon är det sista dagen på praktiken, fy fan vad skönt att slippa det sen.
lov nästa vecka, skönt. blir att åka till sälen på fredag tror jag.

Söndag


flera dagar har gått sen jag skrev sist.. igen..

men har inte hänt speciellt mycket. i fredag var vi å beställde balklänning i örebro. i går var det match på frövi i skinnsaktteberg å idag har vi skottat massa snö å vart till mormor å morfar å ätit mat :)

imorgon väntar tandläkaren. usch å fy. kommer inte bli en rolig dag direkt, inte om det gör lika ont som sist. bläää!

Tisdag

 
Tisdag idag då, varit på praktiken idag mellan 8-14 typ, tiden går så sakta ibland alltså.
var rikigt trött när jag kom hem och hade huvudvärk. tog en alvedon och la mig i soffan, men vid fem sen så gick jag å sov ett tag.
imorgon är sista dagen på praktiken de här veckan, sen är det bara en vecka kvar och sen lov, göööttt. =)

PUSSSSS!


Helgen slut


har inte hunnit med att skriva något i helgen, eller kanske inte bara orkat? nejdå.

i fredags så rörde jag mig inte så mycket, låg mest i soffan och kikade på teve med syster, runt halv 7 kom resten av familjen hem som hade varit i degerfors och börderna hade flyttat till en annan lägenhet, får för övrigt se den idag.

igår spelade vi match mot grängesberg vi var indelade i två lag och dom i två lag, så vi spelade som en liten minicup. mitt lag vann ju självklart. men kul var det iallafall att spela, nästa helg ska vi spela match mot frövis 92-93 i skinnskatteberg. kan ju bli kul det oxå. men efter vi hade spelat klart igår så åkte vi nästan direkt till laxå där frövis pojkar 93 spelade cup mot seniorer, men det var faktiskit ganska kul att se, för dom spelade rikigt bra men dom förlorade trotsallt alla 3 matcher men det var inte med mycket, sista matchen kunde dom lika gärna ha vunnit om dom hade satt sina chanser. kom hem efter elva någon gång så då somna jag direkt.

om ett tag nu ska vi iväg till vedevåg och käka mat hos kusinerna sedan till degerfors och lämna bröderna.


PUSSSS!

Torsdag


nejni, nu tar jag helg! vart in på fotbollsgymnasie imrse, men träna inte. har ju varit sjuk, så idag får det räcka med en träning och den blir ju med laget ikväll, hoppas jag orkar hela träningen. men de tror jag nog. annars händer det väl inget. mamma, pappa och börderna åker till degerfors snart och kollar på ny lägenhet åt dom, sen sover dom kvar, så vi blir själva här hemma.

NU HAR JAG HELG! gööööött..

match lördag mot grängesberg!


PUSSSS!

Sängen väntar



nu ikväll har vi varit på 1års kalas, Liam fyllde 1 (min kusin magnus barn) det bjöds på lite mat och fika. GOTT!
men nu tänkte jag ta kväller och gosa mig ner under täcket.
imorgon väntar praktiken. från 08-14.15

GODNATT! =)

Tisdag


vart visst hemma idag oxå, men är betyligt bättre idag. skönt är det, men fortfarande helt slut o kroppen. men imorgon blir det iallafall att gå iväg till praktiken. sista dagen den här veckan så, kan ju inte vara hemma alla tre dagar inte. sen på torsdag är det fotbollsgymnasie, om jag tränar visar sig då, men in dit ska jag ju iallafall, för efter ska jag göra ett prov i en lektion, där dom andra gör provet imorgon. jiiissses, om man hade gjort alla uppgifter så skulle man nog klara prover sa dom, men jag har TRE uppgifter framför mig här som är ogjorda. inte bra, men idag blir dom inte gjort iallafall, det orkar jag nog inte. imorgon kanske jag kan få iallafall en gjord.

hejjhejj!


1 Februari 2010



Vart hemma idag iallafall, kännde att det inte är någon idé att gå till parktiken när jag är helt matt i kroppen och inte mår helt okej. så får bli en dag i soffan här hemma. så det blir som sagt ingen träning för min del ikväll, tråkigt det men mår man så här så är det ju ingen idé.

vad resten av veckan har att erbjuda har jag ingen aning. det visar sig helt enkelt.


PUSSSSS!



 jag längtar till sommaren.


  • RSS 2.0