31 Maj

Jahop, snart dags att sova, eller jag ligger redan i sängen! Igår spelade vi match mot hoif och det vart vinst med 10-0 och vart 2 mål ifrån mig. Sen släppte dom av mig i Örebro och jag åkte med Nicklas hem till honom :D Men nu ska jag sova, GODNATT :)

i bilen.

Jahop, sitter nu i bilen och ska snart åka hem från Örebro, vart in å bytt mina fotbollsskor som hade gått sönder till ett par nya likadana. Sen fixa vi pärlor att sätta i håret inför balen! Tänk att nu är det bara två veckor kvar innan vi tar studenten, det känns obeskrivligt på något sätt liksom, att aldrig mer behöva plugga! så jädra skönt :)

godnatt


jahop, då är även denna dag över :)
jag är trött och ska nog snart gå och sova, skola imrn.
skönt att det snart är över, 3 veckor, sen är de slut, känns overkligt på nå sätt, men jävligt skönt :D

GODNATT ! :D

Från mobilen!

då var jag på väg hemmåt igen, dags för träning om två timmar! Annars hade jag nog stannat kvar i felligsbro hos nicklas :) men han kommer nog förhoppningsvis imorgon, för deras match mot grönbo hade blivit inställd :D och imorgon så ska dom tapetsera mitt rum, så snart har jag ett eget rum igen. skööönt :D

åker mot fellingsbro.


Dags att packa ihop mina saker.
för snart går jag ner till tåget och åker till världens bästa pojk :) ♥



PUSSSS!

Två bilder ifrån min kamera ;P
Orkar inte lägga in flera, internet går rikigt sakta ;)






Jag har världens bästa pojk :) ♥

Söndag


var inte igår jag skrev ett inlägg ;P
men har ändå ingenting att göra just nu, sitter själv hemma.
pappa jobbar och dom andra är i grythyttan på fotboll. ååh jag ska åka med tåget till frövi 19.20 där nicklas hämtar upp mig :)

allt är en jädra stor röra här hemma, vi är ett rum vi kan vara i här nere.
inget kök har vi. alla väggar är rivna, å det är byggdamm över allt, så jag har sjukt svårt att andas när jag är här inne oxå, inte särskilt kul, men vi får se fram emot när allt är klart. då blir det nog fint iallafall :)

det är bara 3 veckor kvar till studenten nu, det är så skönt :)
5 juni är balen, 10 juni är karnevalen och 11 juni tar vi studenten, såååå jävla göööttt :D

nää, nu vill jag att klockan ska gå lite fortare så jag kan åka hem till nickla ;p


3 Maj

Jahop, tiden går ! och inte blir det mer skrivet här inte, skriver lite från mobilen nu! men har egentligen ingenting att säga :) händer ju inte så mycket just nu, mycket i skolan nu innan studenten, v16 var jag ledig då vi var uppe i Sälen med en hel hög med människor som åker upp tillsammans en vecka i april varje år! fint väder bjöds det på hela veckan iallafall :) sen förra veckan låg jag sjuk, men var iallafall i skolan så mycket jag orkade! Igår var det seriepremiär mot mullhyttan, vinst med 3-1! skulle egentligen inte vart med alls men böt om och satte mig på bänken, och fick göra ett inhop efter 20 min, orka inte alls så böt ut mig själv efter ca 5 min! hann iallafall göra ett mål ;) haha!

  • RSS 2.0