nytt år med nya möjligheter!


 Gott nytt år nu allesammans :) 

 hoppas att 2009 börjar bra :D                    

året 2008.

ett år som ja, började i husvagnen i sälen med skidåkning å grejer. vi hann gå till slutspel i futsal som var i idrottshuset, som gick överraskade bra faktiskt :) hunnit med ett par till vänder till sälen, som varit både roliga och lite mer dryga ;P men i det hela var det kul. på sportlovet i februari så tog vi oss en resa till gran canaria med familjen och mormor å morfar :) alla, eller ja nästan alla bräde upp sig första dagen, så nå mer solning under den resan vart det inte :) så man kom hem så hade man minnas inte nå färg alls, utom lite av småblåser som ja fick när jag bräde mig :P i mars så vändes nog allt upp å ner, tog slut på ett förhållande som varade i 1½ år. men de var som sagt bara att bryta ihop och komma igen. i april så börja jag må bättre igen, en till resa till sälen vart det, träffa lite "nya" som ja umgicks en del med, det fick mig att börja må bra igen. :) Tack! under maj, vart det som vanlig en hel del fotboll, både spela och titta, :P
innan vi fick sommar lov sedan så hade vi en lite hejdå fest till emma, som åkte hem till hammarö under sommarlovet, vad man säger om den, finns inte så mycket att säga, mer en att, vissa kul stunder under kvällen å en del som inte var så kul för en del, :/ nog hade ja kul hela tiden, vad jag kommer ihåg :) på midsommar hade jag så jädra kul , var här hemma först med några vänner, sedan till Löa o sen hem å bada :) lite sömn vad jag kommer ihåg vart det ;P
Ledare på fotbollsskolan i år igen, denna gång tillsamman med Mathias & Sabina. rikigt rolig var det iaf, och några nätter i husvagn tillsammans med M & B :D bååde kul å mysigt , haha.  sen fortsatte sommaren väldigt bra, enligt mig själv iaf, vart en del stunder hemma hos M och vissa här hemma med dom (; en tripp till grebbestad hanns med, och även en resa till spanien när bröderna spelade fotbollcup. det var väl sommaren i litet drag :P hösten nu har väl inte hänt så speciellt mycket, inflyttningsfest hos linus i örebro, som var rikigt lyckad :D och en till resa till gran canaria två veckor denna gång :D ååh den var nog den bäästa resan vi gjort på länge, var så skönt att komma iväg från allt just då, i och med att jag inte var på topp då. men efter den så kändes allt bättre igen :) slutspel i futsal har vi tagit oss till 2009 och det spelar den 4 januari :)  julen i år var också den bästa på väldigt länge, jag hade kul, alla hade kul. vi dansa runt granen som om vi druckit för mycket av det goda, ;P  det var väl året lite snabbt skrivet :) hoppas att 2009 börjar väldigt bra :) vad jag vet så börjar det nya året i Lindesberg och hos maria :D

nu väntar ett nytt år med nya möjlighet framför oss :)

Lite bilder från 2008 :)

                   

liter bilder från olika tillfällen ;)

Med datorn framför teven!

sitter vid köksbordet med datorn å kollar på tv, harry potter är det på femman :P
var uppe ganska tidigt idag iaf :) kanske man kan sova ikväll? :D snart ska jag väl ta mig en lååång å skön dusch, vid fyra ska vi vara vid farmor å äta =) får väl hoppas att man är lite hungrig iaf.. imorgon har vi tränings match mot grängesberg tror jag det var, vi ska iaf spela i grängesberg.. kul att spela lite igen, var ju ändå en vecka sen man rörde på sig sist :P och detn 4 januari är det DM-Slutspel i futsal :) i våran grupp är det, Vi (IFK), Förvi, Glanshammar och Adolfsberg.. hoppas att det kommer gå bra, förra året gick de ju faktiskit ganska bra :D

Ha en bra dag!


all denna julmat gör en mätt!

dåligt med uppdatering, men det finns inget att säga.
gick ur sängen kvart i sex nu i eftermiddags, legat åh haft migrän, ingen höjdare.
nu ska jag försöka sova, imorgon ska vi ner till farmor å farfar å äta mat med alla kusiner på pappas sida tror jag?
nog för att jag inte varit hungig på ett par dagar, måste ha varit för all denna julmat jag proppat i mej :)


Godnatt.


 
Jag & Kusin hos Mormor å Morfar på julafton,
en rikigt kul jul vart det :)
en kul tomte hade vi iaf, som denna gång var mormor :) SKÅL!

godnatt.



GOD NATT  :)


Godnatt :D

Imrn är det jul afton =) tänk vad tiden går fort, ingen jul känsla har jag iaf :O
idag har jag mest sovit, julpyntat och kokat knäck :) göööttt!
farmor å farfar var nyss här och åt lite julmat :)

imrn är vi hos mormor å morfar i vedevåg hela dagen :)

Nu ska ja krypa ner i min säng :)

Godnatt :D

Tagga till nu!

imrn ska vi spööa frövi :) nog för att vi vart klara för slutspelet idag i och med att glanshammar vann över kumla :D det gör det bara ännu lättare att imorgon bara gå ut å spela för att ha kul utan att känna någon press på sig :) så nu jävlar ska vi bara ösa på brudar :)

ätit massor med tårta ikväll :) packet fick jag oxå två lasse åberg glas :) (lite försenat sen ja fyllde år den 18 april, men bättre sent än aldrig) eller? :D nu ligger jag i min säng å snart ska jag väl sova oxåå :)

godnatt :)

JUL-LOV!

äntligen dags för lov, ganska välbehövligt om ni frågar mig :)
i torsdags-  vart det först träning och sedan hem till maria och fixa iordning oss o greja :) sedan gick vi bort mot hotellet där det var gymnasiefest :) var väl kul ända tills man mådde som man mådde..

igår- mådde man väl som man förtjänade dagen efter. gick till skolan med en sprängade huvudvärk. blev dock ingen juldans för mig, palla inte trycket ;) kom hem vi tolv, gick å sov å vakna vid halv 7.. som sagt, man mådde som man förtjänade :P

idag- nyss kommit hem från träningen :) ganska skönt att träna på morgonen, men gick inge bra idag! :P senare ska vi iväg och kolla på gsbk-grönbo. grabbarna spelar :P sen dricket hem för att käka tåårta :) mina bröder fyller 15 idag :)

imorgon vill vi att så många som möjligt ska ta sig till LINDESKOLAN KLOCKAN 16, för vi möter frövi. och om vi vinner så är vi klara för slutspelet :) KOM DIT NU VA FAN!

heeejdåå :)

God morgon!

snart iväg till skolan, hade kunnat fått sovmorgon om jag hade orkat gjort klart arbetet igår. men palla inte!
idag, blire örebro å lasergame :) otroligt kul ! med laget dessutom! KUUL!

ha en bra dag, för det ska iaf jag!

Tisdag

tisdag och tre dagar kvar tills vi får jul lov :) gissa om det ska bli skönt?!
inte gjort så speciellt mycket idag i skolan, redovisat, diskuterat, film & idrott med juldanser ;)
imrn blir det att åka in till örebro med maria en sväng efter skolan :) sedan ska laget (IFK) in och spela laser game i örebro :) ska bli rikigt roligt allt :D
på torsdag blire träning å sedan direkt efter med maria hem till hennes bror å fixa sig å grejja innan vi går vidare till julfesten (gymnasiefest) på hotellet :) får väl hoppas att det blir en bra kväll!

hörsdå hej.!

Seger =)

match idag mot ÖSK och vi slutade som segrare med 3-1 :) klara för slutspel nu?
aja, rätt kul match, stod i mål eftersom linde jobba :O tyst var jag nog inte en minut iaf.
visar sig hur rösten är imrn ;) haha. klockan är nu snart 20.00 och det känns som det är betydligt mer.
en vecka kvar i skolan innan jullov iaf, skönt :) börjar bli rikigt trött på skolan för tillfälle.
igår: först träning, sen vart det att åka in till linde igen för att kika när grabbarna spelade mot hagaberg, vart stor förlust för gsbkarna 11-3, ajaj..

     -  Våran

   -  Grabbarnas

ha en bra kväll :)

morgon träning.

uppe med tuppen imrse, träningen började kl 9 inne i linde.
grymt skönt att träna på morgonen, man vaknar liksom till på ett annat sätt :)
men nu är ja däremot väldigt seg. senare i eftermiddag ska vi in till linde igen,
grabbarna spelar mot hagaberg.
imrn är det match borta mot ösk, vinner vi så är vi klara för slutspelet, det skulle sitta fiint :)

ha en bra lördag =)

godkväll :)

igår var det absolut inte min dag :O på idrotten i skolan satte både min klass & B klassen och höll på att skratta ihjäl åt mig och maria, konstig? haha kanske inte, vi körde trebensstaff och skulle över en plint, men jag och maria kom inte över, så efter ett par minuter stod vi på huvudet med rumpan uppåt, å alla skrattar åt oss ;) men vi fick plus poäng för dagens roliagaste av våra idrottslärare ;) ibland måste man ha kul oxå :P så vi bjöd på det, (säger vi) .
på fys träningen på kvällen hade ja nog ännu mera otur, vi skulle göra situps och när vi kom upp så skulle vi ta emot och kasta tbx en medicin boll på 6kg till den andra som stod upp, å gissa vad som händer ;) ja tappar den där jädra bollen när ja skulle ta emot det, så den landar rakt i ansiket på mig, å jag ligger där på golvet lite halvt borta. kan säga att jag har fruktasvärt ont i min näsa idag ;)
var hemma från skolan idag med huvudvärk (sen bollen kom i huve på mej) men nu är det bättre =) så skola blir det minsann imorgon =) och träning inne i linde och sedan möte med laget inför nästa sommar säsongen ;)

ibland har man tur, ibland inte. men nu behöver ja mer tur. tack!

gokväll!


måndag

nån som gillar måndag? det gör iaf inte jag.
trött har jag varit hela dagen, somna när ja kom hem vi halv 4, vakna halv 7 typ :P
fortfarande trött :) hade prov i spanska idag, gick inte alls bra, förstår inte bara ;)

Du får inte ha mig som en dröm, när jag vill va din verklighet..


Plugg!

varit i örebro hela dagen idag :P inhandlas en del nya grejer hem till familjen eriksson ;P haha..
ätit har vi oxå gjort på pizza hut, det var bra gott :) och rikigt mätt vart man, är mätt än ju..
nu sitter ja här å pluggar en massa. spanska prov imrn. och sen kollar ja lite på mitt å niclas grupparbete oxå ;)
hoppas han har gjort lite hemma som ja lovade att han skulle göra :P visar sig imorgon det..

snart blir det sängen för mig.

Vinst :)

snart dags för mig att sova =)
idag var det iaf match bora mot kumla, vinst med 1-0 vart det, rikigt gött :)
fast en ganska tråkig match, hände inte så speciellt mycket. men en del mål chanser hade vi.
men spelet gick mest bara fram å tbx, tråkig fotboll med andra ord :P


 maria kom hit vid halv elva imrse, hon skulle åka med på matchen ;P
sedan vart hon med hem efter tills hennes mamma sluta jobba halv tio, då åkte hon hem,
vi passade på att baka lite choladbollar ;P som min mamma sedan smakade för mkt smör,
men förklaringen till det är att jag visste inte ur mycket ja redan hade haft i ;)


godnatt =)

ovanligt ;)

jag är sjukt trött, sovit sen jag kom hem från skolan vi typ tre halv fyra.
förstår inte att man ska vara så mycket tröttare när man väl vaknar igen :O sjukt!
luchen idag tog vi iaf på 37 :) ovanligt? njee, ja tror nog inte det :P rikigt gooda baguetter har dom!
fick skjuts hem av pappa idag, han slutat tidigare, så då passa vi på att åka med hem. även om vi fick vänta ett tag ;)
snart ska ja väl iaf ta mig ur sängen hade ja tänkt. :)

                         
ha en bra kväll :)

Godmorgon

Klockan ville inte ringa imorse, så en liten för sovning vart det. men det gick bra iaf. bara att jag blir bra mycket tröttare när jag för sover mig ;) sitter i skolan just nu, börjar 8.40. men nu börjar det rulla in lite folk. vet iaf vad jag ska ta och göra när jag kommer hem, gissa? jo, jag ska sova :) Imorgon är det match, och jag är taggad på vinna över kumla! Ha en bra dag =D

yes, jag klara =)

dålig uppdatering här nu :) men är inte så att jag varken har orkat eller har setat vid datorn så speciellt mycket senaste tiden. haft fullt upp med att kollat fotboll, varit sjuk och tränat :P men nu kommer det ett inlägg iaf.. hade naturkunskaps prov igår i kemi, gissa vad? jag gick först utav alla (igen) inte så ovanligt :P kändes skit, hade inte pluggat på eller nå, eftersom att i tisdags jobbade jag, sen när ja kom hem mådde ja fruktansvärt dåligt. men idag fick vi reda på hur det gick, och jag klarade det :) tur det. hade inte orkat med nå omprov :D
är så trött och seg nu den senaste tiden, vet inte vad det kan bero på. känns som att det är något som fattas, som jag inte rikigt kan sätta fingret på. måste komma på vad det kan vara.
snart är det träning igen inne i linde, uppe vid björkhagaskolan. eftersom vi bara har varannan onsdag inne i lindeskolan. det är DÅLIGT! ska bli kul att träna iaf :) borta match på lördag mot kumla, känns som vi ska ta dom allt :D


You are always on my mind.


ha det gott / - J

  • RSS 2.0