Onsdag



börja kl 12 idag, så hade en välbehövlig sovmorgon, övningskörde sen med mamma till skolan, gick jätte bra.
gjorde ingenting sen på svenskan. sen hade nån annan lektion, (vet inte vad den heter) haha, men fick inget gjort där heller, fantasin satte stopp för det, för jag har fanimig ingen fantasi.

pappa kom och hämta mig vid skolan, åkte med till hans jobb för ett vänta på att åka ner till körskolan och köra. vilket som gick jätte bra. helt nöjd med det. =)

sitter i vedevåg hos mormor & morfar nu, sova här, praktik imrn igen på vedevågsskolan.




 om 17 dagar är vi där igen :)


Johanna

så här ser jag ut idag :)



Helgen över.

och trött är jag, är inte helgen till för att vila upp sig och sova länge? hum, man börjar ju fundera liksom. skolan imrn, har ju ändå bara 2 lektioner, samhällskundskap och massage. teoretiskt prvo har vi i massagen och jag vet inte hur det ska gå. nu väntar sängen :)

skön känsla


vann matchen med 3-2, när det var 10 min kvar låg vi under med 2-1. det stod 1-1 i halvtid efter mål av Fanny (pass av mig), sen när de var 10 min kvar går Klara dit och trycker in bollen efter en hörna av Sara, när det är 3 min kvar av matchen så går jag dit och provar skott efter ett pass av Sara och det går in. det kändes rikigt bra. så tack vare vinsten är vi kvar i 3an ett år till :)



sista matchen


nu åker vi snart iväg till Örebro och möter Adolfsberg i sista matchen med IFK!




äntligen fredag!


eller det känns kanske mer som en måndag idag, beror nog helt på att jag varit hemma hela veckan och nu gått upp för att ta sig till skolan, har en lektion mellan 10.20-11.20. värt? men lika bra att gå! vad kvällen har ett erbjuda har jag inte en aning om, sova tidigit kanske, avgörande match borta mot adolfsberg imorgon kl 11, så det gäller väl att vara pigg då.

Hej!

Onsdag


länge sen igen! ingen bättring inte.
men det händer absolut ingenting i mitt liv just nu. som vanligt har det mesta varit sova, skola & fotboll. studiedag i måndags och sen dess har jag bara legat i sängen och haft en hemsk migrän, som äntligen börjar släppa! och imorgon hade vi tydligen operation dagsverket? så då är man inte i skolan heller, så blir en hemma dag imorgon också!

hejsvejs.

heelg!

och 36 dagar kvar! (Y)

den här veckan har absolut inte varit kul alls, eller iaf inte från i tisdags. fick då åka in till akuten framåt 8 på kvällen för jag kunde inte hålla huvudet uppe eftersom jag hade så grymt ont i nacken och en bit upp på bakhuvudet. kom hem igen ett antal timmar senare då dom kommit fram till att jag hade inflamation i nackmusklerna. och kan säga att det är inte speciellt kul alls. kan inte sitta eller stå upp för länge utan att det börjar göra grymt ont, så nu ska jag snart lägga min en stund igen. så den här veckan har det inte hänt mycket.

hejdå!


har ju föresten gjort ljusbruna slingor i håret oxå. eller det var en veckan sen precis ;P


Utan mobil.


och jag är hemma från skolan precis som igår. börjar iaf känna mig bättre.

vart med mamma & pappa till Degerfors igår för jag palla faktiksit inte sitta hemma helt själv hela kvällen. Mathias tränade för första gången i degerfors igår så han ville att pappa skulle vara där och titta, så vi tog bilen och åkte dit allihopa.
imrse låg jag och skickade sms med min bror för mamma skrev att jag skulle kolla om dom ville ha kina mat när dom kommer hem ikväll, men han bara få svar av Mathias innan min mobil helt plötsligt la av. så nu vägrar den starta. så nu sitter jag här utan mobil, men det är säkert ingen som vill mig något, eller? aja, Martin han aldrig svara, så får nog fråga Josefine om hon kan skicka och kolla med honom. ringde pappa och sa att han skulle ta med sin gamla nokia som han bara har ligger på jobbet och skärpar, så hoppas han kommer ihåg det.


Hejdå!

Onsdag


och det är 47 dagar kvar till vi åker härifrån ett par veckor! :)

skolan är inne på sin tredje vecka! och ja, det börjar sätta en jädra fart. har en inlämning uppg som ska vara klar tills imrn och jag är nästan klar, kan dock bara inte beskriva några situationer som det står, men det får nog gå ändå. annars flyter allt på men väldigt långa dagar och det gillas inte.

i helgen som va nu så var det sista parkfesten och uj så kul det var =) lite sur emellanåt, men vafan!
tack bästa vänner för en kanon kväll!

och snart tycker jag att det är dags för en förändring, vad sägs om fredag?! :D jag kör nog på det, men vågar jag? klart jag måste göra det, har ju faktiskit gjort det förut!

  • RSS 2.0