förkyld

nu är det min tur att bli sjuk tror jag, blivit jädrans förkyld :/ inge roligt alls.
jag vill spela match i helgen :) så ja kan inte bli sjuk nu.. hoppas att de släpper.

ska nog in till marieberg en sväng senare oxå :D

hörs.

torsdag

ingen kul dag alls.. ingen sömn inatt, bara legat och frysit.

träning var rikigt roligt, men jobbig :) men de är kul.
orkar inte skriva mer nu. jo bara att jag är jädrigt besviken.

hörshej.

inget varm vatten.

seg dag i skolan idag (igen) naturkunskapen hade vi inte så länge, så från 9.15 fick vi sitta å vänta på nästa lektion som var 11.55, jädrigt segt var det. redovisningen idag gick kanon för min del. eller inte. tog minder än en halv minut sen var ja klar. visste inte nå vad ja skulle säga vad vi hade kommit fram på genom arbetet. hoppas arbetet räcker till ett G iaf.
varit vid farmor å farfar å ätit å duchat nu ikväll, eftersom vi inte har varm vatten och inte heller någon värme i huset just nu. vi håller på att byta till bergvärme, men dom är inte rikigt klara med allt. så fick duscha vid farmor å farfar ikväll :P haha. ligger i sängen med långkalsonger å tjocktröja nu under mitt sköna duntäcke plus att ja har datorn i knät, men frys det gör jag.. hoppas värmen kommer imrn, men de var tydligen inte rikigt säkert sa pappa. fan om den inte gör det.

träningsverk som bara den har ja efter fys träningen igår oxå. men de hade ja nog förväntat mig. :P ja är en klenis ;)
magen gör ont, benen gör ont, ja i princip hela kroppen gör ont ;) men får träna bort det imrn när de är träning igen inne i Linde :) jag tycker om att träna nuu igen, gjorde inte det när ja hade så ont i ryggen. har ju haft det i stort sätt hela den gångna säsongen. men nu känns de bättre :D

hörsdå hej.

en trött johanna!

helgen har bestått av fotboll, både lördag & söndag. matchen i lördags vart väl inte rikigt som vi tänkt oss. små planer är inget för oss, men efter en stund spelade vi upp oss iaf, med lite mer flyt hade vi kunnat fått in både en och annan boll i målet. men det ville sig inte. igår spelade jag match med gsbk, (deras första match + lite träningar) trodde vi skulle åka till frövi och få stor stryk, men icke sa nicke. 2-1 till oss efter två halvlekar, som de är i fotboll. men dom ville spela en till. så dom vann allt som allt med 3-2 vi vart lite trötta i slutet. men ett mål + ett gultkort hade jag med mig hem efter matchen :) skolan idag , spanska, naturkunskap & människor i behov av stöd (fast där planerade vi inför gyo-dagen nästa måndag) Elin vart med ett tag hem oxåå idag :D kul.. imrn blir de träning igen. så jädrans kul att träna, bara köra slut på sig :D haha. har redan krypit ner i sängen, eftersom jag är väldigt trött. :)

det är något speciellt med dig.


hörsdå.

borta match.

idag äre match mot HOIF :) TAGGAD.. vi ska vinna.
om en timme ska vi åka in till stan för samilng och sen vidare till odensbacken.

skriver ikväll om hur det gick :D


fredag

jippiii, vi har fått reda på var vi ska göra när 9orna har gyo-dag! jag och mina kära små vänner ska prata om en inriktig på BF som ingen av oss gillar :O haha, ska vi stå och ljuga å säga att de är jätte bra, eller blir det sanningen som kommer fram, om att de verkligen är skit än sålänge för oss iaf. det visar väl sig vad det blir för något :P haha. lunchen idag åt vi på milano jag, elin & joanna :) gott vare.. fick tillbaka inlämnings upggiften "hur kommunicerar jag" idag, fick VG på den :) roligt. för det tog sig sin lilla tid med den, lång oxå. 3data skrivna a-4 papper. så mycket har jag nog aldrig skrivit på nått? annars blir det en riktig latis dag ikväll. nyss käkat. ska väl traska ner å kika om de är något bra på tv?. imorgon är det match igen mot HOIF, borta dessutom, långt att åka... men vi vinner :)

Bara av att höra ditt namn så blir jag glad..

godnatt.

roligt träning var de ju ;) ibland kan ja inte råför att jag skjuter för lång på fotbollsvollyn ;)
var ju ändå första gången ja spela det;) haha.. till slut satt nåra bollar innom planen iaf =D
helt slut är jag nu iaf, en vilo dag imrn från all träning, sedan match lördag (IFK) & söndag träningsmatch (GSBK)
troligvis gymet på måndag, och sedan fotboll, tisdag,torsdag,lördag :) kuul att vara igång :D

godnatt med er :)


onödig dag.

verkligen roligt dag kan man ju påstå. studiebesök i örebro. vilket sög, men var väl inte så oväntat? lär dig planera hur alla ska komma hem och så i fortsättningen, det här var ju inte direkt första gången. sur blir man. och sur vart våran kära lärare när vi var tvungna att gå ifrån studiebesöken innan alla andra, men tåget hem gick ju 11.45. och det tog ändå ungefär 40min att gå ifrån gustavsvik (fast vi var längre bort ändå) till station och tåget. så 11 gick vi. stressade vart vi också när vi såg tåget rulla in och vi hade bara gått förbi konserthuset. aja, nog prat. somna iaf när jag kom hem, var ruggit skönt :) nu sitter jag här och väntar på mat och sedan dra ner å träna, med gsbk denna gång :P ett tag sedan ja var med dom å träna :) ska bli kul hoppas jag :D

Att se dig, gör mig väldigt glad.        =D

Hörsdåå.!

sovmorgon :)

fick mej en lite sovmorgon idag i typ 2 timmar :) hann inte åka in till skolan eftersom jag skulle vara vid tandläkaren vid efter 10 :P kom ut från tandläkaren och såg att jag fått sms av therese som hade skrivit att vi inte hade sista lektionen utan skulle jobba hemma med ett annat arbete. så idag blire ingen skola för mej inte. blir att plugga här hemma ist. imorgon har vi också sovmorgon :) börjar kl 13, skönt ska ja säga. eftersom ja var uppe med tuppen hela helgen :P

om du bara visste..
ha det :)

kul kväll.

eller inte så speciellt, sitter själv hemma med syster. nördar framför varsin dator och med teven framför oss som det spelas fotboll på.. uppe med tuppen imrse var jag, vart väckt strax före kl 8, skulle iväg på träning kl 9 i linde :D men de var ruggit roligt att träna lite :D imrn är det match oxå. i Lindeskolan mot hallsberg :) var där kl 16.00 :D efter träningen idag iaf var vi iväg till hällefors där grabbarna spelade, såg bra ut för dom tills andra halvlek började :P vart tillslut förlust för dom.

okej, jag måste säga att ja har grymt tråkigt faktiskt... händer juu ingenting.

Hejdå!!!

smärta..

hemma efter en lång skoldag nu :) skönt att bara komma hem och ta det lugnt :)
skulle visserligen ha tränat idag med nej, ja klara inte av det med denna smärta som ja har i ryggen just nu.
har nog aldrig haft så ont förut, det är inte roligt alls.. vet inte nå vad ja har gjort heller :/ kom bara helt plötsligt igår.
men det är blivit lite bättre än imrse iaf. hoppas att de ger sig helt snart :D imrn ska vi ju bowla med laget (IFK) ska bli roligt juu :D fast får väl se hur det går ;) haha..

ha det bra =)


studiedag

latis dag vart det idag då, vakna nog vi elva, josse tjata om att vi skulle städa. så städa lite nere i köket, badrummet å rensa skor & fotbollsskor, (vi har ju en del gamla) haha. men kan ju inte kasta några eftersom om ja inte hinner köpa mej ett par nya innan nästa ute säsong börjar :) ett par nya varje säsong behövs faktiskt om ni frågar mej.
sen har det inte blivit så mycket mer idag. tagit det lugnt bara. skönt det oxå. nu har ja ont i ryggen, fick de bara helt plötsligt nu, så nu sitter ja i massagestolen å blir masserad :D riktigt skönt vill jag lova.

Jag vill så mycket mer.

Hejdå.


helgen över.

jahapp, hunnit vart hemma i en vecka oxå, men inget känns bra med det. skulle hällre sätta mej på planet ner till gran canaria igen :D helt underbara två veckor där nere har de varit, med massor med sol & bad å ja, vi har ju gått en hel del oxå :D helgen har varit ganska så lugn.. match igår i örebro mot glanshammar, vart tyvärr förlust med 3-0 men vi spela helt okej, efter att bara ha tränat en gång. andra halvlek vart de iaf 0-0 så vi spelade upp oss ;)
käka mat hos mormor å morfar igår oxå :) riktigt gott å mätt vart man :D kanske meningen att man ska bli det?
idag har vi varit en sväng till marieberg. åå fikat hos mormor &morfar har vi gjort oxå, å när vi kom hem så fika vi hos farmor å farfar:P haha :D nu lyssnar ja när mina syskon sjunger singstar:) haha, låter ju som de gör.

Lediga imrn! tummen upp på det:D

heej.

inte orkat.

varit hemma sen i lördags natt nu, :(
men för det har ja inte orkar skriva något ;) det kommer..
skriver nog när ja kommer hem efter skolan, eller ikväll. (om ja orkar).

ha en bra dag,


  • RSS 2.0