Torsdag


en rejäl sovmorgon hade vi idag =) börjar klockan 12, men har varit uppe ett tag och pluggat klart allt nu.
så nu tror jag inte vi har något mer innan sommarlovet. kanon.
match idag mot skyllberg med gsbk, hoppas på en vinst. matchen igår med ifk mot hallsberg slutade med vinst för oss. brabra.

dags att kila ner till tåget nu.

Ny vecka!


och jag är uppe! ska snart åka iväg å träna med fotbollgymnasiet..

ha en bra dag :)

Matchdag

Hallådär =)

nu har jag tid ett par minuter igen! men det lär vara för att för ca 1 timme sen när alla låg å sov här hemma plingar det oväntat på dörren och det är mormor & morfar som kommer för att fixa till i våran trädgård. annars är jag tammefan säker på att jag skulle sovit än! så nu håller dom på för fult där ute och jag ska snart ut å titta hur det går.

senare idag närmnare bestämt klockan 15 har gsbkdam sin första hemma match på råssvallen och självklart ska jag vara med. ups, jag är faktiskit inte så förkyld längre och halsontet har försvunnit. så hoppas jag bara har orken att spela en match. men det får jag ju hoppas.


nu ska jag kila.


helg i stockholm

go´kväll :)

jag är nå grymt trött efter helgen som jag, Josse, Mamma & Mormor tillbringat i Stockholm med shopping, fika & mat. riktigt rolig har det varit och pengar har bränts. fick med mig en hel del hem. men det orkar jag inte skriva här. men ett par skor till vart det. är någon förvånad? det första Josefine sa när vi kom dit är jag lovar att Johanna inte åker härifrån utan ett par skor åh så vart det och hade inte min fot bilvit så svullen så är jag 99% säker att det hade blivit ett pa sandaler oxå. men dom får vänta. vi bodde ute på bosön där Pappa är ute på tränarkurs till imorgon så igår kväll var jag med dom å spela lite fotbollsvollyboll, och jag måste säga att jag vart chokad över hur många bollar Pappa fick över. haha.
på vägen hem idag stanna vi i hummelsta och köpa med oss lite godis. mums. men jag är inte nå sugen. och första doppet i poolen har jag hunnit med nu på eftermiddagen, rikigt skönt 31grader varmt.
nu ska jag faktiskit snart lägga mig i sägen och ta kväller, för gu vad det sliter på en å gå runt å shoppa å inte mkt har vi sovit heller. nu kvällen är efterlängad. imorgon är det dags för skola och sen match .
















Torsdag

go´kväll

då börjar även den här veckan snart segla förbi. redan torsdag och i morgon är vi lediga, kompledigt. skön är det, så helgen blir längre för mig. på lördag åker jag, Josefine, mamma & mormor till huvudstaden för en helg med shopping och bo på hotell lörd-sönd. det kommer nog bli kanon, känner jag på mig. men en hel del pengar försvinner säkret.

idag vakna jag & syrran upp i vedevåg hos mormor & morfar. vi passa ju på at sova där eftersom vi ändå skulle vara på vedevågs dagis hela dagen. så där var vi, och hade olika stationer dit barnen fick gå, jag & Therese hade hand om bollkastning. det gick ju kanon! sluta där runt kvart över ett, då åkte vi in till linde och fikade på rost åh på vägen dit tror jag Joanna skämdes, eller? lite roligt hade vi där ett tag iaf. Elin skratta så hon höll på att dö där ett tag.

och ja, jag klara mig rikigt bra. läker tiden alla sår ändå kanske?

snart dags att krypa ner under täcket å sova :) goodnatt


Tisdag


tiden går snabbt känner jag, och inte är det länge var till sommarlovet heller. kan inte bli bättre. har blivit dåligt uppdaterat här igen, men så är det. jag har fanimig ingen tid att sitta här, är jag inte i skolan eller sover så tränar jag eller spelar match. nog känns det som de iaf. för imrn är det match på vallen med gsbks f15/18 lag där dom frågade om jag vill stå imrn, för karin illa ville spela ute. såvisst, jag ställde upp. igen. men efter det så skjusar mamma eller pappa mig och syrran till vedevåg där vi ska sova hos mormor&morfar, vi har nämligen förskolans dag i vedevåg på torsdag. så passar på att få mig en extra lång sovmorgon. imorgon är vi på studiebesök på lindevillan hela dagen förutom att vi ska ¨på samhällskunskapen, och fredag har vi komp ledig. hur skönt låter det inte? åh nästa torsdag & fredag är vi lediga, märks att lovet snart är på ingång. ååh som jag längtar till varma sommar dagen ute vid poolen !


hejdå, :D

Gameday


Lediiga idag, gissa om det är skönt! städat & kikat på film har jag gjort än så länge. fick ett sms av pappa som undra om jag & josse ville spela match med hyttas f15/18 lag, och självklart ville vi det. borta mot rynnige är matchen. så snart är det väl dags att gå ner å äta något, eller så väntar vi tills mamma kommer hem om en timme. och foten håller bara jag tejpar den så. det ska nog kunna gå bra. hoppas jag iallafall. imorgon är jag ledig hela förmiddagen, ska in till örebro och tandläkaren. sen får vi se om jag följer med mina kära örebrovänner ut, men just nu ser det inte så ut, tyvärr. men som tur är kommer det blir dagar att bli med dom. tur det.

ha det bra allihopa, för det tänker iaf jag. :)

Hemma



är hemma idag, migrän är inte roligt. eller inte för att något är kul just nu. jag hatar det.
att en kväll få en att bli så nere. det tar tid att glöma, men det är just vad jag måste göra.
även om jag inte vill. det kommer väl komma stunder när man tänker tillbaka tills för kanske bara ett år sen.
det här är egentligen inget jag gillar att skriva/tänka på. för snart kommer väl tårarna.

nu ska jag lägga mig i sängen igen.

Måndag

gomorron.

måndag igen då. och jag ska ta mig till skolan om ett tag. även om jag inte vill. blir att köra på körskolan när jag slutat också, sen vidare på träning. matchen igår var helt okej, (jag spela dock inte pga av foten) men vart förlust, ett oavgjort resultat hade varit mest rättvist, men vi visade att vi är på väg framåt igen. imorgon är det match med hytta i stråssa kl 19! dags för en vinst kanske?


ha en bra dag!

1 Maj

Hallå!

finns egentligen inte nå att säga.. kvällen igår var bra till en viss del. men jag har vänner som betyder hur mycket som helst, som förstår mig och stöttar mig. tack! :D men det var en bra kväll iaf.
vet inte vad som ska sägas, men nu börjar jag om från noll.. och skiter i allt som varit. lägger det bakom mig. det ska glömmas nu. jag kommer må så mycket bättre. nu ska det bli en gladare johanna! jag lovar. siktar frammåt :D

örebro imrn :D


  • RSS 2.0