sjuker


jaha ni, att träna idag gick ju som det gick, fast visste ju egentligen att det inte skulle gå, man ska ju inte träna när man är förkyld och ont i halsen men jag ville ge det ett försök. ställde mig i målet men stod mest stilla där, jag orkade verkligen inte röra på mig. alla tyckte jag var rikigt bra, eller var det tvärtom (?) huuummf, ja det var nog så de var. imorgon ska jag iallafall inte träna.

ikväll nu var vi ner till farmor & farfar och fick lite mat, och visst fan bjöds det på oxfile, inte ofta man äter det, men nu har jag minsann ätit det i två dagar i rad. vilket lyx :)

nu blir det teven.


Bilder från Gran Canaria

Nu tänkte jag iallafall lägga in lite bilder sen gran canaria, visserligen är det lite sent, men bättre sent än aldrig ;)
vi var iallafall där mellan den 17-31 oktober .













Det var några bilder, pallar verkligen inte mer ;P


Träning


förkylningen är lite bättre, så jag gör ett försök och är med och tränar så mycket jag orkar. kanske ställer mig i mål eller nått, det är ju iallafall inte så ansträngande. haha.
nån jävel ringde mig två gånger inatt, vafan tror den man svara när klockan är 4.30 på natten? hum nej, inte jag iallafall, fast nästa gång någon ringer mig på natten tänker jag iallafall svara, för jag är jävligt nyfiken på vem det kan ha varit. och jag har inte en aning om vem det var heller! aja, om en timme åker vi mot kopparberg för träning iaf.


 

 


Lördag


Det blir ett tag emellan inläggen ibland, men ibland får det bli så bara. praktiken har börjar nu iallafall och jag är på dagis i guldsmedshyttan från måndag till onsdag, torsdag och fredag har jag ingenting förutom fotbollsgymnasie mellan 07-08 på morgonen, helt okej schema i fyra veckor ändå tycker jag. känns som veckorna kommer rulla på ganska fort iaf, jag menar på måndag är det v5, sen vecka 8 är det lov och vecka 9 har vi kulturvecka i skolan vilket innebär inge lektioner, fredagen den veckan har vi frilufsdag och då blir det romme för min del, vecka 10 börjar lektionerna igen, ledig varje måndag, skönt. och sen börjar det dra ihop sig till studenten. känns riktigt bra.

men iallafall, ikväll har familjen larsson varit här och ätit oxfile och hasselbackspotatis, vilket var rikigt gott. å tro på fan att pappa kommer hem med en iphone, jag vill oxå ha! jag vet, jag har en nymobil sony-ericsson satio, ville först inte ha en iphone för jag tyckte dom verka så krångliga, men efter att ha provat josefines ett par gånger så börjar jag ångra mig! men får väl sälja min och köpa mig en eller nått.

imorgon är det träning uppe i kopparberg, (stor hall för en gångs skull att träna i) ska bli riktigt kul, om jag nu kan vara med, sitter och är förkyld dom bara den. hoppas det jätt sig tills imorgon då.


ha en fortsatt bra kväll ;)








örebro


hade ingen lektion idag som jag behövde gå på, då vart det naturligvis en sväng till marieberg tillsammans med mamma och josefine. fick med mig lite hem iaf, örhängen, solglasögon (va rea så va fan), och lite smink. nu är det jag som inte ens har 100kr! BRA JOHANNA!

nu sitter jag med hårfärgen i håret, som snart ska ut. så nu måste jag gå.

en en bra kväll!

fika sugen


jag är så himla fika sugen så det är helt sjuk.
tror jag ska gå och baka lite negerbollar nu.
men man blir ju så kladdig, men vafan, det är ju gott.

hejhej =)

Måndag


ny vecka nu då. idag var jag iväg och körde halkan å jag har verkligen varit as rädd för att göra det, men väl när jag satte mig i bilen där och börja köra var det inte alls farligt, det visa sig vara as skojj. så nu är den gjord iaf. skönt. nu ligger jag i soffan och ska iväg på träning om typ en timme. sen får vi se om jag pluggar lite körkortsteori när jag kommit hem från träningen.

imorgon är det dags för skola igen. noot so funny ;P men snart studenten :D



hejdååå-

söndag


sitter och försöker plugga lite körkortsteori, men har bara kommit till typ fråga 20, sen kom familjen larsson hit och störde mig, så fortsätter när dom åkit hem! för nu vill jag tammefan få det där jävla körkortet snart.
imorgon ska jag göra halkan, jag kommer dö. jag är verkligen livrädd för det.

sugen på att lirar lite fotboll nu oxåå, men imorgon är det träning igen. kuuuuuul.

byeeebyeee.

fredagsmys


nu är det fredag igen, det innebär väl lire fredagmys med godis och cola? och blir väl kika lets dance oxå.
igår tränade jag två gånger, ett morgonpass med fotbollsgymnasie och sen med laget. idag har jag världens träningsvärk i mina ben, känns verkligen att jag gjort nått igår. men det är väl kanske ett bra tecken. ser verkligen fram till utomhus säsongen börjar, för nu börjar det bli lite små tråkigt att vara inne och träna, mycket roligare att vara ute på gräs! dom borde skaffa oss en konstgräsplan så vi kan träna ute året runt, de hade ju varit det absolut bästa ju. jävlar va kul det hade varit.

vad helgen har att erbjuda har jag ingenaning, men ska iaf försöka plugga lite körkortsteori så jag kan ta de där jävla körkortet någon gång snart. 


dessutom vill jag verkligen tillbaka till gran canaria nuuu! :) 


12 Januari


87 skoldagar kvar till studenten tror jag vi räknade till i skolan idag! hur skönt är det inte? föör fyyy fan vad jag börjar se framemot det, slippa gå i skolan, för att läsa vidare är inget jag ska göra, iaf inte nu på ett par år. det är jag för skoltrött för. ledig på måndagar är jag oxå, tog bort ind.valen på måndagar och onsdagar, så då fick jag inga lektioner på måndagar och en lektion på onsdagar. kan vara bra för mig att inte ha så mycket just nu.

i helgen då, då hade vi dm-slut spel i mellringe. vi hade väl inte så stor förväntningar på oss, vi kom dit med 9st spelare, efter första matchen kunde inte jag och maria r spela mer, jag hade/har en sträckning i vaden och maria gjorde illa foten, då var vi endast 7 st kvar och två av bytare, men med en taktik som sara kom på att hon och baloo (maria j) skulle spela hela matchen och sen var dom 4 som böt runt på anfallsplatserna, och jag ska säga att alla trodde att vi skulle få stor styrk över frövi som vi då mötte, men dom som trodde de skulle det visa sig ha helt fel, vi vann den matchen med 1-0 men kunde ha gjort fler. sista matchen mot kumla så hade ytterligare 1 av oss försvunnit på handbollsmatch, så då var vi bara 6st och 1 avbytare nu vart det för jobbigt, och det vart förlust med 3-1. första matchen var vi rikigt dåliga, det syndes att vi inte spelat på ett bra tag, vart förlust mot sturehov.



ska göra ett bättre försök det här året och blogg, jag kanske har mer tid iår.
men nu ska ja kika teve. ha det kanon :)


Nytt år, nya möjligheter


Gott nytt år :)

jahhaa, nu är det 2010 då. kanske ska bli bättre med uppdateringar här. men som jag skrivit förut så har jag inte så himla mycket att skriva. igår var jag med mamma&pappa vid åsa&micke och fira nyårsafton.

sen jag skrev sist har jul varit och jag har varit och jobbat vid pappa. sorterat in fakturor i pärmar och inventerat (inte rikigt klar än) men det gör vi klart nångång nästa vecka.

annars hoppas jag att det här året blir bättre än 2009!

  • RSS 2.0