you make me happy!


helt slut är jag idag, kom hem från praktiken med en fruktansvärd huvudvärk, men mamma kom dit å hämta mig så jag skulle få övningsköra hem därifrån iaf, och det börjar gå bättre å bättre vilket är kul. igår körde jag första gången på körskolan och de gick också bra, även om jag var väldigt nervös. skulle ha varit med på hotellet idag med laget, på ifks kick off, men mamma fick hämta mig igen, för jag mådde åt skogen. kom hem å sov ett par timmar och sen å då var nästa huvudvärken borta, iaf nästan.  åkte med mamma in till linde igen och lämna av martin på han träning.
åå jag blir så glad när jag ser diig! hoppas du förstår det!

ha en fortsatt bra kväll.

Örebro


varit en hel dag på marieberg idag, gjort över med massor med pengar. ibland blir det så bara.
fick med mig en väsk, leggins, tröja, jacka, kjol och säkret nå mer hem.  vart nog bra allt iaf.
var en sväng till stadium outlet också eller två gånger! jag, josse, mamma & mormor hitta alla varsin jacka där första besöket som vi kom fram till att vi skulle fundera på under dagen, när vi sedan skulle åka hemåt, så kom vi på att vi villa ha jackorna allihopa, så då åkte vi dit å köte dom, men väl där så fanns inte den mormor tittat å kvar, hon som ändå bestämt sig för att köpa den, men sen när jag gick en sväng å kolla lite så tro å fan att jag inet hitta den jackan liggandes på ett annat ställe, så därifrån kom vi med jackorna iaf.. åkte sen till vedevåg där morfar hade gjort ordning mat till oss alla, lax & potatis vart det. gott. sen vi kom hem har jag setat å läst ett kapitel som vi har prov på imorgon.

åh nu ska ja sova!

Fröken Eriksson


inställt

jahaaa, matchen imorgon vart inställd pga av att vi inte fick ihop lag. vad trött jag blir på att det inte kommer nå folk, jag menar förra säsongen hade vi aldrig några problem med att få lag! vad har hänt med alla nu? får hoppas att dom dyker upp snart, för om en månad är det seriepremiär ju..

var som jag sa att det var en himla lugn dag på praktilen, 7barn tror ja det var där hela dagen, men dagen gick ändå. somna en stund när jag kom hem, sedan kom linda å skulle lämna tbx bilen, så hon vart kvar här ett tag å kika film med mig & mathias. sen blir jag så trött på det här vädret, hallå! ska det inte börja bli vår snart? är nå fruktansvärt trött på all denna snö som kommer.  antar att det blir en tidig kväll idag, är nå fruktansvärt trött.

jag är helt galen i dig!

ha en bra kväll!

Torsdag

visst kom jag upp till praktiken idag, men med fortsatt huvudvärk. känns lite bättre nu.
men om det inte släpper snart blir jag galen.. varit en ganska lung dag på praktiken..
var väldigt lite barn där idag, och imorgon skulle de tydligen vara ännu mindre?
antar att det blir lika lungt då. aja, snart ska jag iaf till linde på domarkurs. rikigt tråkigt!

hadet!


Huvudvärk!

Skriver ifrån mobilen, har redan krypit ner i sängen och tänkte sova. har haft en sån fruktansvärd huvudvärk sen igår och inte vill den gå över. blir i vilket fall att gå till praktiken imorgon även om jag har huvudvärk, jag får väl helt enkelt pina mig igenom dagen isf. men nu säger jag godnatt!

Ny vecka


körde in till skolan imrose :) gick rätt bra.. börjar gå bättre och bättre, så det känns bra.
annars har min dag varit hemsk, inget har känns bra, mått illa och tänkt allt för mycket.
men nu har jag väl kommit fram till att det är bäst att ta reda på vad som vi vill med allt.
så här som de är nu, blir jag bara och må dålig av senare, det är jag helt säker på, 
även om jag gillart nu.. men nu ska jag tammetusan samla mina krafter å ta reda på det.

tränat idag oxå, kan garanterat att jag vart blötast av alla! helt sjuk. stod i mål.
har nog aldrig frysit så mycket som jag gjorde efter och inte hjälpte det med att duscha varmt.
så nu när jag kom hem la jag mig i ett varmt bad, och det hjälpte minsann :)  så nu är jag varm igen.

godnatt=)


söndag

passar på att skriva några rader medans resten av familjen sitter och äter pizza, jag var dock inge hungrig.
igår var jag hur trött som helst, sov kvar i vedevåg i mormor&morfars soffa. slockna vid halv tio, ett tecken på att jag måste varit väldigt trött. vakna imrse och dom duka fram frukost, sen var jag trött igen. så låna mormor å morfars säng och sov  lite drygt 2 timmar till..  då ringde pappa och fråga om jag vill vara med gsbks F15/18 lag (94orna) och spela match i örebro mot lillån, men det ville jag inte. men fick sedan ett sms av emelie som tyckte att jag skulle vara med dom, så snäll som jag är så ställde jag upp till sist, vann gjorde vi oxå och mål gjorde jag. kul ändå. åkte till frövi efter jag spelat klart och skulle titta sista stunden på brödernas match men den tog precis slut när vi kom dit, så ist passa jag på att övningsköra till vedevåg igen, men sen var jag sjukt trött igen så orkade inte köra hem som var meningen. nu sitter jag här och är sjukt trött, antar att det blir en tidigt kväll idag, upp tidigt för att ta mig in till linde och träna, (fotbollsgymnasiet)

ha en bra kväll :)

Lördag

yes, en dator är ledig :)

var uppe tidigt imorse för att åka till karlskoga åh spela match, som för övrigt inte gick nå bra. har nog aldrig varit så trött som jag är inte, ändå somna jag i rätt skaplig tid, eller jag kanske inte gjorde det.. kom just hem, senare ska vi till vedevåg, och jag hoppas på att få köra dit.

igår var jag i örebro vid tandläkaren å så skulle jag träffa vååran kära kumlig elli, var ett bra tag sen senast. vi passade på att åka hem till henne i kumla en sväng innan vi åkte tillbaka till örebro och käka på pizza planet. rikigt gott.. sen var det dags för mig att åka hem igen. annars hände det inte speciellt mycket, var till gusselby och bada oså bara.. kom hem å fick besök senare :)

nu ska jag kila =)


Torsdag

hallå (:

äntligen har jag kommit åt en dator :P min funkar ju fortfarande inte.. å bröderna har inte kommit hem från skolan än så då passar jag på att låna pappas dator, som dom annars har hela dagarn, :P men har kommit fram till att jag har knappt någon tid på dagarna att sitta vid datorn. just nu har vi praktik, slutar 15.30 varje dag. då går jag hem och sover sen är det träning på kvällarna, sen kommer man han då är man så trött så man går och lägger sig.
solen skiner och har gjort det ett per dagar nu och det får den gärna fortsätta med att göra. man känner sig gladare när det är soligt och ljust ute. minder än en månad kvar nu till jag fyller nu, ser vi framemot. imorgon har jag tagit ledigt eftersom jag ska till tandläkaren inne i örebro å har inte en aning om hur lång tid det tar.

ha en fortsatt bra !


Skolan

Jaha, då sitter jag här igen i skolan och har spanska, men som vanligt fattar jag åh joanna ingenting! men snart har vi rast iaf.. skönt. lektionen slutar 11.20, då blire lunch. grymt hungrig är jag. och trött är jag dessutom oxå, vart inte mycket sova inatt inte.. nej, nu lär jag kolla i boken.

Lördag

gokväll!

hur slö får man lov att vara en lördag egentligen? men lite nytta har jag gjort iaf.. efter att sätt att josefine hade städat och rensat ur hennes graderob var jag tvungen att göra det, eller tvungen å tvungen. jag hade igen annat bättre för mig. insåg att jag hade väldigt mycket kläder jag inte anväder! varför köper man nått ibland man kanske vet att man ändå aldrig kommer att anväda? var ett par tröjor som jag la bort som fortfarande hade prislappen kvar.. stekte korv gjorde jag sen oxå till mig och mina syskon. senare framåt kvällen vart det pizza/kebab för oss. dessutom är bortet vid teven full med chips/dip/godis och dricka. just nu ser det inte allt för gott ut, (kanske ätit för mycket?) haha.
imorgon kväll kommer mamma&pappa hem igen.

I just want to be with you!

dags att inta sängen


antar att jag ska ta och krypa ner i sängen nu.
är hur trött som helst, sov inte många timmar inatt.
och så har jag inte direkt kul just nu, och inge bra på tv heller!
neej, slut klagat på fröken johanna nu!

godnatt..

kan inte sluuta tänka!

Oturens dag!

Goddag :)

åh visst är det fredag den trettonde oxå. vad passar bättre då än att få lite otur med sig? uhm, jag har skärt mig på fingrer på en bruk, svider som bara den och dessutom har min dator lagt av helt idag! kul dag. eller inte alls. just nu väntar jag på att josefine ska bli klar med maten, (hon började nyss) men hon får snabba på lite, jag är hungrig! så nu sitter jag med mina bröder framför teven med pappas dator å kollar på scrubs. vet inte rikigt vad det blir framåt kvällen. sov tidigt kanske? för inte blir jag speciellt underhållen när endast mina syskon är hemma.

igår var jag en sväng till örebro med mamma & josefine. kände att jag verkligen inte orka sitta inne längre, för det är de ända man gör när man är sjuk. dock fortfarande inte frisk :/ men en sväng till marieberg vart det iaf. fick med mej ett par sommarskor får DNA hem. fast hade beslutsånget av vilka jag skulle köpa, så valde mellan två, men dom andra köper jag säkert en annan dag.

ha en bra kväll!


Dagarna går neråt!


vart hemma idag också, men mår betydligt mycket bättre än i helgen och i början av veckan :) ett stort plus att det är studiedag imorgon då jag kan vara hemma å vila upp mig inför fredagen när det blir att ta sig till praktiken igen.
man gör verkligen ingenting om dagarna när man inte mår bra.. antingen ligger man i sängen hela dagen, eller så har man iallafall lyckas tagit sig ner till soffan å tittat på tv! blir i vilket fall ingen träning för mig idag heller, satsar på att vara tillbaka nästa vecka (Y) nästa helg är det träningmatch igen, men vilka vi skulla möta har jag däremot ingen koll på! 

btw, 38 dagar kvar till jag fyller 18 :) 


ha en fortsatt bra dag!

Måndag



helgen har varit kanon :) varit med laget (IFK) i västerås, spelad två träningsmatcher och bott på hotell . dock hann jag bli sjuk, så spela bara en liten stund på första matchen mot barkarö, vart förlust och det syndes att dom spelat/tränat ute på konstgräs hela vintern, och vi har haft två träningar på grus eller snarare i lera. men det såg betyligt mycket bättre ut när vi kom ut efter halvtidsvilan. matchen igår var jag inte med på, mådde som en påse nötter. vi spelade iaf mot gideonsberg och det vart vinst med 4-1 vi såg ut som ett helt annat lag igår än matchen i lördags, :)
vi fick dessutom träffa våran kära kumling jankan :) hon spelar i gidoensberg nu för tiden, så det var himla kul att hinna träffa hon och en liten stund, :)

idag har jag varit hemma, mår fortf inte bra.. världens förkylning och ont i halsen. så har varit sängliggande hela dagen tills för ett tag sen, då orka jag iaf ta mig till duschen =) nu sitter man i soffan å kollar när bröderna spelar call of duty. inte speciellt roande att titta på! snart kommer nog mamma hem från jobbet, hoppas på att på få gott å äta :)




IFK LINDESBERG :)



 


Torsdag

trött, det är vad jag är idag. varit i skolan idag på på nån "trafikdag" men det var mest segt å sitta å lyssna, sluta vi strax före elva, tog bussen hem å var hemma vid tolv, somna på en gång och vakna vid fyra. då var det bara å äta lite å byta om innan det var dags att ta sig in till linde igen för att träna. :) men idag var jag inte det minsta sugen på att vara ute å springa innan, men jag var väl tvungen iaf. :P  imorgon är det praktik igen.

på lördag åker vi till västerås med lag för att spela två matcher, en på lördag mot barkarö och en på söndag mot gidonsberg :) sen tar nog jag, josse & linde å letar på vad jankan kan bo! =)

hejhej, / J

Tisdag

helloo!

första dagen på praktien idag, gick väl rätt okej. men helt trött var man när man kom hem. men gu så söta barn =)
varit in till örebro idag också med mamma och köpt grusskor, kändes som det behövdes, för det gick inge vidare att spela på grus i gräs skor. vart bara jobbigt när det fastna stor grushögar mellan dobbarna :) aja, snart blir det väl sängen antar jag. praktik imorogon oxå, den håller på ända fram till påsklovet. fast inne i skolan på måndagar.

the story is not over.

Godnatt :)

Grymt roligt att träna idag, första träningen ute på grus, nu känns det som fotbollen dragit igång på riktigt! många var vi oxå, kul de! Dock är jag helt slut, ligger i sängen och skriver i från mobilen. Ska strax sova.. Godnatt.

ny vecka!

hej :)

måndag och ny vecka. hemma från skolan idag, hade sjukt ont i huvudet imrse, näst in till migrän. men tur är att jag känner mig bättre nu =) precis vaknat och gått ur sängen, sitter nere i köket å äter lite försenad frukost ;) ska nog åka in och träna senare, kan ju inte missa första träningen ute på grus =) då vill vi ju vara många, för till helgen bär det av till västerås för att spela två träningsmatcher :)

igår så var vi i grängesberg och spelade cup med GSBK, 2vinster, 2oavgjorda & 2förluster. rätt okej ändå, men hade kunnat gått betydligt bättre :) 4mål gjorde jag iaf, skönt att göra det, händer inte så ofta nu för tiden :)


  • RSS 2.0