dag i örebro

vakna tidigt imorse, :) kan fanimig inte sova på morgonen.. helt sjut, eftersom jag ändå kom hem vi 3 inatt. efter en kväll i örebro hos linus, som jag tyckte var rikigt kul, var dessutom kul att träffa han "nya" vänner, dom var rikigt trevliga å snälla :D

idag var jag in till örebro med mamma, syster & bror, vi skulle hämta ut min mobil dom varit på lagning ett antal veckor, det hela sluta med att jag fick välja en helt ny mobil för 3000 kr :) så nu sitter man här med en ny mobil, dock har jag ingen dator än, eftersom den kracha i torsdags :/ onoff var stängt när vi kom dit idag, så det var ingen idag, men antagligen beställer jag hem den från internet ist :) behöver en illa kvickt, pappas är konstig, och får inte ladda ner msn på den heller.. men det löser sig, hoppas jag. hehe.

imorgon blir det upp tidigt och åka iväg till grängesberg å spela fotbollscup med gsbk :) roligrolig.

ha en fortsatt bra kväll!

Tagga :)

ikvällikväll  får linus stå ut med oss :) fast jag vet att han gillar det! =) våran bästa linus, allas linus! min fyrbyting! 
hemma nu, joanna är här. josefine har för ett tag sedan haft i färg i håret. nu väntar vi på att tiden ska gå så vi kan fixa iordning oss, äta pizza och sedan ta bussen in till örebro och våran allas linus :) therese och josefine kommer in och hämtar oss inatt, TACK!

ha en bra kväll, det ska iaf jag :)

gjort sitt.

hallådär (:

bakat massa sockerkaksmuffins idag  med joanna, elin, syster & therese som vi ska ta med till skolan imorron :P
får vi se hur dom blir. haha. alltså har vi varit hemma idag oxå, men det är ju ingen bra dag idag inte, :) haha, min dator verkar ha gjort sitt nu, nu funkar den inte alls. så nu håller jag på att kika efter en ny att köpa hem! snart är det träning också, vi ska vara i badhuset och simman å ha vattengympa och massa sånt :P men det bra med den här dagen är att jag just fått ett sms om att min mobil äntligen är klar från lagningen :) mamma läste på internet att hon trodde dom hade skickat med en ny till mig, om de är så, så hoppas jag att den håller bättre :D haha. dags att kila.

förresten, imorgon är det dags att ta sig till linus igen :) som vi saknat den pojken!

puss.

Kväller

sjukt trött i kroppen är jag iaf, snart ska jag sova :) hur skönt är inte det.
träningen idag var kul, speciellt att det var så många där idag :) 14 st!
tänk om vi var så alla träningar, vad bra det skulle bli :)

nu tar jag och säger godnatt, å drömmer mig bort.

Onsdag

dålig uppdatering, jag vet :) men orkar man inte så gör man inte :D
idag är jag inte i skolan, eftersom vi har kulturvecka och idag hade vi inte nå att göra. :) imorgon ska vi vara hemma också, men då ska "min" grupp vara här hemma åh baka ;P får vi se hur det slutar :) för det som vi bakar ska med till skolan på fredag så alla andra bf:are kan smaka.

nu har jag iaf nyss färgat håret på min syster, annars har jag mest legat i sängen och kollat på film hela förmiddagen :) men lär väl få i mig nå mat snart, kl 6 är det träning inne i linde :D hoppas på mycket folk idag brudar? ;P

nu ska jag röra på mej :)

btw, jag blir glad av dig!

Hemma

hallå där :)

nu är vi hemma igen, tog en jävla tid att åka hem, snökaos och en himla lång bilkö. jippii! mhh, fick mat vid farmor å farfar när vi kom hem iaf, och kan säga att det var himla gott :D igår vart det både att åka snowboard och skidor, det gick väl bra, men det snöa såå. och visst blåste det lite också, men det har varit värre :) trött är man på kvällarna när man är där uppe och ute hela dagarna.  :) man somnar gott om kvällarna iaf.

imorgon är det skola igen men inga lektioner på hela veckan :) vi har kulturvecka, och vi ska laga mat precis som förra året :P v10-15 sen är det praktik ..

ha en bra kväll.


Sälen

då sitter man i sälen, kom hit igår kväll :) maten stod på bordet när vi kom, och det var himla skönt att slippa göra mat, :) fast så mkt vart det ju kanske inte när jag var själv hemma i några dagar, men ändå, man måste fixa allt själv :)  tacos fick vi igår iaf :D tack! somna tidigt igår, var hur trött som helst. skönt att det är likadana sängar här som jag har hemma. gjorde det lättare att somna, tror jag!

idag har vi varit ute och åkt längdskidor i lite drygt 13 km, men vi tog det lugnt! :) annars har vi väl inte gjort så mkt mer än att äta, och jag slapp göra mat! idag var det mormor som gjorde den. porterstek vart det. hur gott som helst :) snart är det dags att krypa ner i sängen, för imorgon blir det till att åka snowboard :D hur kul som helst, om vänder är bra vill säga, :) vi hoppas på det iaf.

föresten är det en himla mysig stuga vi bort i :)

godnatt.

Snart dags

hej :)

sovit otroligt skönt inatt :) kom hem runt en 1. somna direkt å vakna nyss :) snart dags för mig att äta frukost, måste sen ta bussen till linde o vara där kl 13, då mormor slutar å jag ska åka med dom upp till sälen, där resten av familjen redan är. igår var jag hos joanna med elin & isak, vi bada bubbelpool å åt massor med pizza :O haha. kul vare iaf.
nej nu har jag inte tid att sitta här.


ovanligt tyst

hallåhallå (:

sitter ensam hemma, ganska skönt faktiskit :) lungt å tyst är det dock :P
nyss städad inne i badrummet och lite i köket, eftersom mamma sa att jag skulle göra de om jag skulle vara hemma :P
imorgon kväll blire att umgås med mina kära vänner och ta oss in till gymnasiefesten :) hoppas på att de blir kul?.
får se vad jag ska sysselsätta mig med resten utav dagen. ska väl ta och steka mej en hamburgare snart också, finns inte så mycket i kylskåpet, det mesta tog dom med sig till sälen, men är ju bara idag å imrn jag behöver äta, på torsdag ska jag vara inne på sjukhuset uppe vid mormorsjobb för att sen åka med dom till sälen :)

nej dags att äta.

Måndag

Hallå (:

första dagen på lovet är nu avklarat! himla skönt att kunna få sova hur länge man vill utan att behöva bry sig :)
fast vakna tidigt ändå imrse, :) var in till linde idag och sola med syster åh var på sporthörnan å köpte vantar och en ny bräda :) familjen åker till sälen imorgon medans jag åker upp på torsdag med mormor & morfar :D blir nog bra det oxå.. skulle ha tränat ikväll också, men var himla dålig med folk på träningen (bara jag) som var där, så det vart ingen. vart är ni allt folk?  tråkigt!

puss!


söndag

hejsan hoppsan!

jag ogillar verkligen söndagar, det innebär att det är en ny vecka imrn, men skönt nog är det lov :)
så den här söndag är inte lika illa som om det skulle vara skola imrn, antagligen hade man legat å sovit nu isf.. kan ju kanske vara skönt det oxå. helgen har gått hyffsat fort, igår hade vi främande av kusinerna från vedevåg, ja inte sofie då. hon var ute på folkan å parta :P rackan.. idag har vi varit en sväng å hälsat på magnus, mickaela & liam :) sen en sväng ner till farmor å farfar å fått fika och nu ikväll tog jag, josse & mamma oss en sväng till vedevåg å mormor å morfar medan bröderna tränade :P nu sitter vi här å tittar på beck! börjar bli trött, så snart hamnar jag nog i sängen :)


Pussss!


äntligen lov

nu är det nog dags att lata sig i en vecka, äntligen lov!
känns lite smått irriterade att veta att vi kunde ha åkt till gran canaria imorgon. biljetterna var bokade och allt, men sen att min ena bror inte ville med så vart allt avbokat! jag tror minsann att fröken här är lite smått irriterad över det! kan man vara annat? men på onsdag blir det i vilket fall att  ta sig till gymnasiefesten med mina kära vänner :) kan bli skoj det oxå va?

nu har jag nyss ätit pizza med familjen. gott, måste nog säga att pizzeria kungen ( i storå ) har himla god kebabtallrik :P


ha en bra kväll =)

dum & blåst :)

provet idag då?, det gick väl itne så värst bra. hörde från några i klassen att det var många som det hade gått dåligt för. skärpning klassen ;) å det säger jag? haha.. satt ett tag vid en dator på svenska, och jaa john. du är dum & blåst! :D men vi gillar dej ändå :P aja, nu har jag iaf sovit och nyss lagt å ätit mat (makaroner&köttfärssås) göööött :D

nu ska jag ta och packa mina grejor för att åka iväg på träning. :)

hördåhej :)


hemma

ingen skola för mig idag, eftersom vi hade hem arbete på första lektionen, så ingen ide att åka in. jag ska ju vara nere vid vårdcentralen och kolla magen om en timma. tror dom ska kolla om jag är allergisk mot nått, eftersom jag har haft ont i magen till å från nu i några månader.

dags att äta lite frukost innan jag ska ta och gå dom där 1.5 km ner till vårdcentralen :P

Godnatt

kul träning idag, spelade snöfotboll som är både kul och faktiskt rikigt jobbigt :)






Jag hade en gång en dröm
Jag trodde att den var sann
Sen väcktes jag ur min sömn
Och drömmen försvann..


dags att sova!


ny vecka, nya tag

och jag hatar måndagar! att höra klockan ringa och veta att man måste upp. jag skulle gärna slippa det..
imorse gick jag upp tidigare än vanligt eftersom fotbollgymnasiet drog igång igen, och att träna på morgonen är inte rikigt något för mig, bollarna flyger över allt. dom flesta kom upp på läktaren idag ;P bra gjort johanna! annars har dagen rulat på med spanska & människor i behov av stöd. åh vad man har att säga om det sista lektionen så är det de gamla vanliga! ena stunden skrattar hon med och tycker det är skit kul och sekunden efter står hon och skäller ut oss om vad vi just sagt! förstår inte rikigt hur hon är med iaf.

förövrigt är allt inge bra. tappat hoppet om mycket. vilja att ens försöka har nästan försvunnit.
man försöker hålla det uppe, men nu går det inge bra!
det är sånna stunder man gärna skulle vilja ha någon vid sin sida och kunna krypa upp i knät!
men nu har jag ju inte rikigt så.! och det får jag väl stå ut med ett tag till..

om två timmar har vi träning =) ska bli skoj, om jag ens får på mej skon :O
sprang in i garderoben imrse så nu är den tån svullen som bara den och gör rikigt ont!


/ Johanna

duktig tjej!

det är vad jag varit idag :) började städa mitt rum efter frukosten imrse :P kan säga att det var behövligt. för det är inte ofta jag orkar städa, men nu gjorde jag det :P
annars har det inte hänt nått idag, nyss ätit mat, vilket var rikigt gott :)

nu ska jag ta mig in i duschen =)

hejhej!

Lördag

vart inget skrivade igår, varken orkade eller satt nå vidare länge vid datorn.
jobba hos pappa igår eftersom vi inte hade några lektioner, så lite pengar tjänade man iaf =D
efter det tog vi oss en sväng med mamma till örebro, för att lämna i min mobil på lagning,
fick med mig två par skor, två tröjor och ett skärp med mig hem :P

la mig tidigt igår eftersom vi hade träning imrse kl 9, :)
sen tog, jag, martin, mamma & pappa oss in till örebro och hallen i lillån för pappa skulle titta när 94orna spelade cup,
hytta kom 2 :D så det var bra, satt å jävlades lite med emeliie oxåå :) hehe,

nu sitter jag här å har så har lagom tråkigt :P eller rikigt tråkigt!

hoppas ni har en bra kväll :)

Måste bara säga grattis till min kära vän Elin som fyller 18 idag :D GRATTIS!


sitter i min ensamhet

vart upphämtade av therese imrse efter som vi skulle på ett studiebesök och göra en intervju. och jaa, det gick väl bra. men dom hade typ glömt bort att vi skulle komma, så dit vi skulle egentligen hade inte tid, så dom skickade upp oss till en annan grupp =)  väl klara så åkte vi till skolan + att nu har vi iaf utnyttjat rondellarna som finns i lindesberg. vet inte varför josse & therese fick för sig att åka massa varv i dom, jag satt mest och skämdes så jag la mej ner å drog över jackan över huvud. inte så konstig kanske? kom hem halv3, satte mig i soffan och halv sov, sen var det bara att åka iväg och träna i två timmar, löpning+fys. imrn så kommer jag nog ha träningsvärk i benen, en sak som är klar!

lediga imrn, inga lektion :) skön, men ska tydligen och jobba hos pappa.. sortera pappar! himla skoj, eller inte.

nu ska jag fortsätt titta på tv, ( sitter dock helt själv i köket och tittar ) medans dom andra sitter i tvrummet och tittar på nå helt annat än mej :P


heej/ J

en lagom dag

snart dags för skola igen, blir först att åka iväg till något ställe där jag, josse & therese ska göra en intervju med nån. sen direkt tillbaka till skolan för att redovisa intervjun plus att lyssna på dom andras..
sen har vi bara idrott och slutar vid 13.15 :) hur skönt som helst, blir att åka hem en sväng innan det är dags att ta sig in till linde igen . träning mellan 17.30-19.30.. kul och jobbigt :D

ha en bra dag :)


Onsdag

varit en lugn dag, skönt..
händet inte speciellt mycket i skolan.. men vart ett jävla liv på svenskan! och vad ska man säga, enligt mig och många andra i klassen så är det fjäsk. men idag gick det lite lång och det vart ett jävla ståhej mellan några stycken.
vi andra satt där och kunde inte hålla oss för skratt även om vi försökte. vissa människor tycker man bara inte om, och jaa, precis så är det.

nu ska jag sova. (:               godnatt,


trött tjej.

nu ska jag väl ta och krypa ner i sängen och sova, börjar bli himla trött.
sovmorgon har jag imrn oxå, börjar vid tio med samhällskunskap. usch å fy! inget jag gillar.
slutar vid två, så en skön dag tippar jag på? ingen träning imrn heller :O mhh, jädra innebandy å ta våran tid imrn.

känns som det är något som fattas, men vad?

Godnatt :)


Tisdag

känns som det varit en rikigt lång dag i skolan, kan nog bero på att vi fick sluta två timmar tidigare från första lektionen som egentligen håller på fram till lunch, kändes lite smått onödigt att vara där, kunde ha fått sovmorgon!
ajaa, vi tog oss iaf ner till körskolan på lunchen och skrev in oss där, så nu är det bara att boka tid till körlektioner :P
dags att ta tag i det nu hade jag tänk, fyller ju ändå i april :P
idrotten var både kul och jobbig, vi hade boxning. och jaa, niclas skrämde mig. han såg rikigt farlig ut när han stod där å boxades.. jag vart iaf rädd för han! :D
nu är det dags för mat..

ha en fortsatt bra dag!

måndag

som vanligt så är ju måndagar så där himla lång tråkiga.
man vill absolut bara ligga kvar i sängen och sova när klockan ringer.
inte hänt så mycket idag, somna när jag kom hem från skolan (: hur skönt som helst
vart ingen träning för min del, har känt mig tjock i halsen hela dagen.
min mobil behöver åka in på lagning.. igen.. blivit samma fel som förra gången, det slutar helt plötsligt att inte skriva sms. jag som hämtat ut den för bara en och en halv vecka sen, för den varit inne på lagning!
nu har jag tagit min gamla telefon, men dock har jag ingen mottagning här hemma med den.. behöver en 3g tele för att ha mottagning här med telenor. rikigt dåligt tycker jag..

nu ska jag sovaa (:


escuela

nu sitter jag i skolan, har haft spanska.. men vi fick sluta =D hur skönt som helst.
sitter här nu och väntar på mina vänner som har olycksfallsvård på deras ind.val.
joanna den rackarn är sjuker så nog fick jag sitta där själv inne på spanskan. inte det roligaste. tro mig.
men lite fick jag gjort. och glosor skrev våran lärare upp till oss. jag som inte tycker om att plugga alls :O
en timme, ska jag iaf vänta på att dom andra slutar, jiippii ! :D då blir lunch, men vart vet jag inte, om det blir skolan eller kanske 37an :O vem vet, :P sen ser vi framemot en rikigt rolig lekion (människor ibehov av stöd) kan ju alltid förska intala oss att den är rolig, det hade kanske varit kul om vi haft en annan lärare :D
slutar tidigt idag, eller ja 13.20 :) då blir det hem och lägga sig i sängen och sova ett tag skulle jag tro, för ikväll blir det nog träning iaf (: en heel vecka sen jag tränade sist. fast bara massa löpning och fys idag, hur kul är det att vara ute och springa egentligen? :D


Hejhej (:



Godmorgon (:

jädrans vad snabb jag var idag =) gick upp 7, var klar för sisådär en kvart sen :P
eller jag har frukosten kvar att äta. sen får vi ju skjus av therese idag, hur snällt som helst :D

ha en bra dag :D


Februari!

åh vad tiden går fort nu för tiden :O nu är det redan februari! och om två veckor har vi lov, :) hur skönt som helst, hoppas att det blir gran canaria på lovet, skulle vara hur skönt som helst med lite värme nu. vintern är så fruktans värt tråkigt. =)
bara att hoppas tiden går lite fort i 75 dagar till :) då är det 18 april och jag fyller äntligen 18 :P kan säga att det är efterlängtat :)



alla satt och frös ikväll efter en dag i grängesberg, så jag, mamma, pappa & mathias åkte till mats & maud och bada i deras jacuzzi :) eller ja, mathias bada inte. han gick över till magnus å mickaela å spela fifa, oväntat (?) nu är jag hemma igen å är varm, dröjer inte allt för länge innan jag tar mig upp till sängen å gosar ner mig under täcket och somnar :) hur skönt som helst..


Godnatt, :)

  • RSS 2.0